Тітушкам за потасовку на сесії в Ірпені заплатили від 300 до 1 000 грн

0

“Громада Приірпіння” з’ясувала, скільки платили тітушкам, які блокували громаду на сесії в Ірпені 19 грудня. 1000 точно отримали ті, хто був в спецкуртках.

“Я на відео, яке оприлюднили в блозі на “Українській правді”, впізнала свого малолітнього родича. Він відвідує спортивні гуртки. І з’ясувала в нього, що він дійсно там був. Йому ледь виповнилося 18. Тим, хто бере участь у міжнародних змаганнях і може валити противника платять 1 000 грн. Тим, у кого нема такого досвіду і хто приходить для масовки платять від 300 до 500 грн. Родич наголосив мені, що це він не вперше так заробляє. Маю ще поговорити з його батьками. Але принагідно попереджаю всіх батьків, чиї діти ходять на спортивні секції в Приірпінні – будьте обережні, щоб Ваші діти не стали тітушнею. Вже один, хто за 1 000 грн бив в Коцюбинському пенсіонерку Людмилу Демченко сидить в СІЗО“, – розповідає мешканка Приірпіння, яка побажала залишитися неназваною.

“Я не думала, що мала дитина, яку я возила в колясці виросте і стане в один день проти громади разом з тітушками. Це для мене сильне потрясіння. Буду шукати слова, щоб він мене зрозумів”, – додає жінка.

Коли в.о. голови Ірпеня Анастасію Попсуй (яка змінила прізвище на Заблоцька) запитали про те, що тітушки робили в сесійній залі, то вона вдала, що не розуміє питання і всіх прирівняла до мешканців Ірпеня.

Нагадаємо, 19 грудня в Ірпені за кілька секунд попри протести громади прийняли генплан, який передбачає тотальну забудову зелених зон. Тітушки з лайкою виганяли мешканців Ірпеня з зали. У цей час поліція бездіяла. Слово не дали навіть нардепам.

Наступного дня після скандальної сесії новорічні об’єкти, які перешкоджали доступу громади до приміщення ради – прибрали.

Про це повідомили місцеві мешканці в соцмережі.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539