БПП Київщини змінило “Армія. Мова. Віра” на “Сука. БлRдь. Черті”

0

8 ранку. Ірпінці намагаються потрапити на сесію в Ірпінську раду. Тут мають відголосувати без розгляду питання генплану (= дерибан зелених зон колись рекреаційного регіону – Приірпіння). Тітушки разом з муніципальаною вартою блокують вхід. На місцях для громади в сесійній залі вже сидять тітушки і завезені бабусі з сусідніх населених пунктів.

Жителів, яким пощастило бодай зайти в сесійну залу, тітушня виштовхувала з криками: “Назад. СУКА. БлRть. Черті”…

Чому це відбувається через 5 років після революції гідності поблизу столиці за тим самим сценарієм, що і в часи Януковича? Влада Ірпеня вирішила поставити йолку – забарикадувати підходи до мерії, бо знала, що будуть протести. 

Сесію призначили в День святого Миколая і врубали “Джінгл белз”. Так робив Янукович – стиль один в один. Замість Маріїнського парку – в Ірпені є свій славетний парк, на якому намили гроші. Звідти сунуть тітушки в раду…

Все просто, фігуранту антикорупціних розслідувань екс-меру Ірпеня Володимиру Карплюку, якого БПП запросило на свій захід обласного осередку, пообіцяли, що йому за корупціні історії нічого не буде, якщо він дасть голоси бюджетників, тітушні і заляканих за гаранта в березні. Якщо результат буде норм – Карплюку злиють 95 округ. Такий собі бартер від президентського осередку на Київщині.

Після того, як на рівні обласного штабу БПП це благословили, Карплюк вирішив випробувати: “Тварі лі я дрожащая ілі право імєю”… І імєє він наше право і вздовж і впоперек.

Перший раз він публічно вмив Генпрокурора Луценка, коли цієї осені організував святкування Дня Ірпеня у стилі Чикаго. Цим самим він показав Генпрокурору: “Бачиш? Я домовився. Ти казав, що Приірпіння це Чикаго і поліція має працювати – а я болт на тебе забив. Я право ІМЄЮ!!! У мене домовленості з обласним осередком”.

Тепер керує балом тітушні, як в старі недобрі ригівські часи – медіаконсультант сектанта Сандея Аделаджі – Петро Щербина.

Ось така вона трансформація на Київщині… Армію трансформували в “Суку”. Мову трансформували в “БлRдь”. А “Віру” – в “Черті”.

Це історичний день для Ірпеня. На відміну від Коцюбинського, де люди реально можуть вийти на віче, обстоювати свої права в судах, в Ірпені громада так високо голову не піднімала.

Коцюбинське теж в 2015 році, коли нагинали приєднатися до Ірпеня – ламали через тітушок і блокаду входу для мешканців громади.

Ми перемогли і відстояли свої права в суді. І ірпінці переможуть, бо довели, що терпіти більше не будуть.

А тим, хто думає перемагати в березні на виборах президента – треба добре подумати.

Юлія Тимошенко може вже в сесійній залі вручити букет розкішних троянд своєму кращому технологу президентської кампанії. Ім’я його – Ігор Кононенко. Це безцінний нардеп в команді Юлії Тимошенко, який вніс неоціненний вклад саме в її рейтинги на Київщині.

Мені дуже цікаво, як відреагує центральний штаб гаранта, що його іменем дали зелену картку і індульгенцію тому, хто тепер називає народ бидлом і застосовує проти народу силу. Невже хтось вірить, що після цього і за відсутності будь-якої реакції буде рости рейтинг Петра Порошенка?

 

Авторка: Ірина Федорів, журналістка, мешканка Коцюбинського

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539