Лайвгак: Як знайти свого депутата Київради

0

Знайти свого депутата Київради і написати йому звернення стало ще простіше. Київрада запустила чат-бот, у якому можна це зробити в кілька кліків. Про це повідомляє керуючий справами Ігор Хацевич на своїй сторінці в Фейсбук.

“Відтепер написати депутату у месенджер може будь-хто! 
Для цього достатньо зареєструватись у чат-боті Київради. https://www.messenger.com/t/kyiv.city.council
Якщо ви не знаєте, хто депутат у вашому окрузі, вам достатньо ввести свою адресу або геолокацію і за секунду ви отримаєте всі явки і паролі (адресу громадської приймальні, номер телефону, назву комісії, у якій працює депутат). Якщо хочеться побачити депутата особисто, відкриваєте інтерактивну мапу, вмикаєте навігатор і йдете до нього в гості в приймальню. Перед цим не забудьте уточнити, коли у депутата прийомні дні”, – пише Хацевич.  

Для початку треба просто перейти за посиланням і визначитися, за яким параметром ви будете шукати свого депутата.

Результат видається за лічені секунди.

Якщо натиснути “Більше”, – бот видає адресу приймальні, телефон і поштову скриньку депутата, вказану на сайті міськради.

Зауважимо, що інтерактивну карту громадських приймалень має Громадський рух ЧЕСНО, де ви відразу можете проглянути досьє на свого депутата.

Досьє на політиків: Polithub.org

Ви відразу зможете прочитати офіційну біографію депутата, його балотування, карту з приймальнею і найголовніше – публікації, пов’язані з депутатом.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539