Тимошенко довіряє депутатам Київради, забудовникам, юристам, політконсультанту і декану

0

Сайт ЦВК оприлюднив список довірених осіб кандидатів на президентських виборах. Рух ЧЕСНО поцікавився, кому ж кандидатка Юлія Тимошенко довірила свою репутацію в столиці.

Довірені особи, згідно із законом, ведуть агітацію та сприяють кандидату на посаду Президента України у виборчому процесі, представляють його інтереси у відносинах з виборчими комісіями, іншими державними органами та органами місцевого самоврядування, засобами масової інформації, об’єднаннями громадян, виборцями. Про це йдеться в статті 67 закону “Про вибори Президента України”.

У столиці Тимошенко зробила своїми довіреними особами кількох депутатів Київради від “Батьківщини” –  це Анатолій Шаповал, Ганна Свириденко й Тетяна Меліхова.

Також її довереними особами стали юристи й очільники партійної громадської організації “Центр захисту киян” – Віталій Нестор та Юрій Власенко.

З-поміж довірених осіб також є політконсультант Андрій Вальчишин та декан філософського факультету КНУ імені Шевченка Анатолій Конверський.

Нагадаємо, Рух ЧЕСНО проаналізував довірених осіб у столиці Петра Порошенка та Володимира Зеленського.#вибори#київщина#Київ#Тимошенко#президентські вибори

Tagged with:

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539