Тероборона Києва: чому на вихідних навчились батальйони (ФОТО)

0

Батальйон тероборони Оболонського району провів планові стрільби із резервістами, Солом’янці відпрацювали тактику “в полі”. Про це повідомляє “Громада Київщини”.

112 окрема бригада тероборони Києва включає шість батальйонів, створених за районним принципом. Резервісти проходять службу без відриву від місця роботи: щосуботи за власною ініціативою вони відвідують заплановані заняття, щомісяця мають змогу повправлятися в стрільбі з автоматів і пістолетів, і раз на рік беруть участь у навчаннях бригади під час зборів.

Цього разу “Громада Київщини” знайомить читачів із батальйоном ТРО Оболонського району Києва.

Військову топографію резервістам викладає десантник із бойовим досвідом.

Якщо щось незрозуміло, інструктор пояснює індивідуально. Ніколи не варто соромитися незнання і краще перепитувати.

Навички з тактичної медицини – необхідні кожному, причому можуть знадобитися не лише на полі бою, але й у цивільному житті.
Медінструктор Яна Кошова, яка волонтерила в АТО як медик, розповідає, що одного разу знання з медицини допомогли врятувати їй життя дитини.

Медінструкторка показує, як тампонувати рану, і нагадує, що рани в черевній порожнині й голові тампонувати не можна.

Після стрільб офіцери вручили нагороди від Оболонського РВК за сумлінну службу.

Тим часом 130 батальйон ТРО Солом’янського району провів польовий вихід для сержантів та офіцерів перед масштабними навчаннями, які заплановані навесні.

Бійці на практиці відпрацювали теоретичні заняття з тактики, проведені попереднього тижня.

Бригада тероборони Києва запрошує киян зголошуватися на службу в резерві. Це можна зробити як у своєму районному військкоматі, так і в Київському міському військкоматі, де знаходиться штаб бригади.

Нагадаємо, командир 112 ОБрТрО полковник Микола Білосвіт має амбітні плани на розвиток бригади для захисту столиці. Офіцери управління бригади відпрацювали планування оборони Києва. До стрільб 130 ОБТрО долучилися депутати Київради, які показали хороші результати.

Автор: Сергій Огородник, “Громада Київщини”, мол. лейт-т запасу



Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539