Усушка й утруска: як влада Ірпеня дбає про садки та школи

0

Анастасія Попсуй, в.о. мера Ірпеня й представниця партії “Нові обличчя”, яка змінила прізвище на Заблоцька, розповідає громаді про завершення ремонту в садку Ворзеля. На фото, яке оприлюднили в мережі, діти сплять на 6-ярусних ліжечках.

“Гадаю що шістиярусне ліжко не міг собі уявити ані Федір Михайлович Достоєвський в “Записках из мертвого дома”, ані Пікуль в “Каторзі”, навіть у Солженіцина в “Архіпелаг ГУЛАГ” такого не пам’ятаю. І от так через ущільнення садочків в Приірпінні хочуть підняти інвестиційний рейтинг України “doing business”, депутати які хочуть відмінити пайову участь,” – пише активіст Тарас В’язовченко.

“Навіть не можу уявити, як при повній заповненості групи дитина з шостої полиці буде спускатися до туалету під час тихої години. До речі, не пускати в туалет це є тортури”, – додає мешканець Приірпіння й публікує фото дітей на ліжечках.

У той же час Анастасія Попсуй звітує про ремонт у садку Ворзеля.
Освіта та медицина повинні фінансуватися з бюджету Ірпеня. Нагадаємо, що в Коцюбинському на 1 вересня у 18 школі діти прийшли в обідрані класи без меблів. Мати одного із школярів повідомила, що 18 серпня урок фізкультури в 18 школі Коцюбинського для 5-д класу відбувся в коридорі у форматі “постояти”.
Нагадаємо, мер Ірпеня фігурант антикорупціних розслідувань Володимир Карплюк в серпні 2018 року склав повноваження і заявив про те, що він буде балотуватися до парламенту по 95 округу. Попри найбільші в Україні для мажоритарника витрати на телерекламу під час кампанії, Карплюк програв вибори. За один голос від заплатив по суті рекордні для округу 376 грн.
Верховна Рада вжерік як зволікає із призначенням виборів в Ірпені та ще у понад 200 громадах України.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539