Попсуй у Верховній Раді збрехала, що вона радниця прем’єра Гончарука

0

Депутатка Ірпінської ради Анастасія Попсуй (“Нові обличчя”) надала недостовірну інформацію, що вона нібито є радницею прем’єра Олексія Гончарука.

“За інформацією Департаменту кадрового забезпечення секретаріату Кабінету Міністрів Попсуй Анастасія (змінила прізвище на Заблоцька) на посаді радника прем’єр-міністра України не працює та не призначалася радником прем’єр-міністра України на громадських засадах”, – йдеться у офіційній відповіді на запит журналістки Михайлини Скорик, яка мешкає в Ірпені.

27 лютого 2020 року на Грушевського, у конференц-залі Верховної Ради України відбулася конференція, на якій Анастасію Попсуй представили як радницю прем’єра.

“Виходить у нас є одна офіційна ілюзорна реальність і одна реальна реальність. Факти залишається фактом. Восени під час заходу є мінімум двоє учасників зустрічі, які підтверджують, що Гончарук сам представив Попсуй як радницю. Нам навіть надали фото з того заходу”, – розповідає журналістка Ірина Федорів, яка мешкає в Приірпінні.

“Далі ми маємо інформацію, що Попсуй була в різних установах, де позиціонувала себе як радницю прем’єра і лобіювала інтереси команди Карплюка. І фінал був саме у Верховній Раді, коли в конференц-залі парламенту – законотворчого органу країни, її представили як радницю прем’єра. Виходить, що прем’єр Гончарук не давав їй офіційного статусу радниці, але вводив в коло свого спілкування і представляв її як радницю і дав навіть зелене світло, щоб вона в конференц-залі парламенту виступила як його радниця. Це просто майстер-клас від команди Карплюка і прем’єра, як діяти разом, але нібито окремо. Для команди Карплюка бути самопроголошеним – це традиційна історія. У нас вже три самопроголошених селищних глови і тепер ще одна радниця прем’єра”.

Нагадаємо, Рух ЧЕСНО зробив підбірку фактів про Анастасію Попсуй.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539