Перевізники Коцюбинського: очільник ОДА пообіцяв за необхідності запустити тендер

0

2 червня під час зустрічі меканців селища з в.о. голови Василя Володіна голова комісії  питань ЖКГ й транспорту Коцюбинської селищної ради Олександра Куцан наголосила на тому, чому мешканці селища хочуть приєднатися до Києва:

“Нам потрібно, щоб в Коцюбиському міг курсувати комунальний транспорт. Наш бюджет не дозволяє створити нам комунальне АТП і його обслуговувати. Кількість населення стірмко зросло, зріс пасажиропотік, який треба вивозити в години-пікна роботу і в школи й садки столиці, а перевізник, з яким ОДА переукладала тендер всупереч нашим застереженнм, зменшив кількість автобус в на маршруті 745 по суті втричі. Було 25, а стало менше 10. У мене є копії договорів. Пеервізник не справляється з пасажиропотоком”.

Обрана 2015 року громадою селищна голова Ольга Матюшина наголосила, що вже була спроба кілька років тому дати можливість іншому превізнику возити коцюбинців, але йому в перший же день роботи побили скло. Саме такі “розбірки” були нещодавно з перевізниками в Броварах.

“Попрошу Вас поновити своє звернення (попереднє писали за іншого очільника ОДА – при. ред.). Якщо перевізник не зможе збільшити кількість маршруток, можливо, теба буде відкривати тендер, а питання бандитизму- це сфера повноважень правоохоронних органів”, – зазначає Володін.

Що стосується депутата Ірпінської міської ради Богдана Слюсаренка (“Нові обличчя”), який був присутній на зустрічі в ОДА з самопроголошеним головою селища Сергієм Данішем (“Нові обличчя”), то вони жодних зауважень щодо роботи ірпінських перевізників не мали.

Нагадаємо, громада разом з частиною депутатів Коцюбинської селищної ради провела моніторинг пасажиропотоку на 393 і 745 маршрутак. У результаті моніторингу був направлений лист до ОДА з вимогою переглянути тарифи та умови пасажирських перевезень. Тоді голова бюджетної комісії Людмила Узерчук (“депутатка партії “Нові обличчя”) надала перевізникам документ від своєї комісії, що зауважень жодних до перевізників у профільної комісії ради немає. Після цього під час тендеру ОДА підписала договори з перевізником і урізала кількість маршрутів.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539