Як Вадим Садовський розкрав ліс громади Києва в ім’я всього святого: брехня на брехні

0

– Чим викликане рішення депутатів селищної ради щодо виділення?

В. Садовський: “Насамперед захистом лісових угідь від масової вирубки…”

1)      Землю отримали мешканці Дніпропетровської області та депутати селищної ради.

2)      Вирубку лісу почав Старовойт – ідеолог партії “Пряма дія”, яку очолює депутат сільради Жарков, та представляє депутат Сова.

3)      Відтепер ліс довкола селища, це приватна власність.

4)      Київська влада визнала. Що це ліс й не збирається його нікому видавати.

В. Садовський: Знаєте, навколишня лісова територія, вже давно стала предметом зазіхань з боку київської влади.

Факт 1. Селищна рада проголосувала і за підписом В. Садовського в сотень мешканців Дніпропетровської області, за даними МВС, є акти права власності на землю, на якій росте прадавній ліс, що підтвердила експертиза Інституту ботаніки Академії наук України. Цей ліс з подачі Садовського та депутатів рубають і нові власники вже мають право заборонити там ходити кожному з нас, мешканців смт. Коцюбинського.

Факт 2. У відповіді на офіційний запит телеканалу СТБ київська влада дала таку відповідь: “Клопотання від фізичних чи юридичних осіб з намірами щодо відведення земельних ділянок під забудову за рахунок лісогосподарських земель навколо смт. Коцюбинське зі зміною їх цільового призначення до приймальні Київської міської ради не надходили.”

Висновок: Київ землю не чіпав, а роздав її мешканцям Дніпропетровської області та депутатам селищної ради Вадим Садовський та депутати.

В. Садовський: “Наше рішення має на меті кілька складових: розвиток селища і інвестиції”.

Факт 1. Джип на смерть збив 8-річну дитину на Меблевій 11б. На цьому повороті ДТП відбуваються постійно. Відповідні обмежувачі швидкості й відповідні дорожні маркування влада за ці роки не поквапилася поставити. За наявність нових котеджів та джипів й перетворення лісу на другу Конча Заспу інфраструктура селища й транспортне навантаження буде таким, що діти не зможуть спокійно гратися, бо двори біля доріг.

Факт 2. Голова селищної ради їздить на Субару – це знято на камеру СТБ. Куди йдуть інвестиції? Скільки грошей від того, що земля стала власністю мешканців Дніпропетровської області отримав бюджет селища? На що вони були витрачені в 2008 – 2009 році?

Факт 3. Доки В. Садовський їздить на Субару (бюджетний варіант голови сільради?) громадяни продовжують їздити на зношених автобусах, один з яких цієї зими згорів просто на кінцевій. Проїзд у автобусі на газу, маршрут якого складає близько 10 кілометрів становить 2 гривні. Автобуси з маршрутами Поділ – Академмістечко – комфортабельні “Богдани”, які за цю відстань беруть 2,50 – їздять на бензині. За 5 років головування в селищі В. Садовський міг розвивати його, натомість від нашого імені обікрав ліс київської громади, віддав його у власність людям Дніпропетровської області.

Аргументація В. Садовського: якщо не ми розкрадемо ліс, який згідно з кодексом й законами взагалі не можна віддавати у приватну власність, бо це рекреаційний ресурс, то його розкраде влада Києва, яка цей ліс і не чіпала, схожа на таку позицію: ми вб’ємо тебе, людино, бо якщо ми не зробимо це, то це зробить хтось інший.

Виходить влада порушує закон наввипередки? Тільки з ким, якщо Київ не роздавав цей ліс?

Висновки слідчого прокуратури:

“У жовтні 2008 року невстановлена особа надрукувала завідомо неправдиві заяви громадян про вибір місця розташування земельної ділянки на території смт. Коцюбинське київської області, які засвідчила підробленими підписами від імені цих громадян, які в подальшому надала до канцелярії Коцюбинської селищної ради, які були у відповідному порядку зареєстровані за вказівкою голови селищної ради Садовського“, – йдеться в матеріалах слідства за підписом І. Харченка.

15 липня на 18: 00 Вадим Садовський голова селища хоче негласно провести слухання, на яких прагне затвердити генеральний план Коцюбинського й  таке розкрадання народного рекреаційного ресурсу.

Беріть паспорти, приходьте до селищного клубу, реєструйтесь й голосуйте за те, щоб ліс не роздавали нікому, а він отримав статус Національного заповідника “Біличанський ліс”.

А головне памятай:

Коцюбинчани за дерибан лісу столиці встановили владі стовп ганьби

Активісти селища за 3 дні назбирали понад 300 підписів на підтримку ідеї створення національного заповідника. Підписи збирає Коцюбинське, Київ, Буча, Ірпінь. Ми потребуємо допомоги волонтерів. Пишіть kotsubynske.community@gmail.com Цікавтесь http://kotsubynske.com.ua/

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539