Прокуратури Київської області притягнула селищного голову Садовського до адміністративної відповідальності за порушення Закону України «Про боротьбу з корупцією»

0
Прокуратури Київської області притягнула селищного голову Садовського до адміністративної відповідальності за порушення Закону України ''Про боротьбу з корупцією''

Підставами для складання адміністративного протоколу послугували матеріали про порушення ним вимог п. “а” ч.2 ст.1 Закону України «Про боротьбу з корупцією», а саме незаконне одержання премій та надбавок в сумі 12 396 грн.

За результатами розгляду адміністративної справи за участю прокурора постановою Подільського районного суду м. Києва на коцюбинського селищного голову Вадима Садовського накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян 03.10.2008.

Виходить, що в той час, як Вадим Садовський роздав прадавній ліс мешканцям Дніпропетровської області та депутатам селищної ради, він себе за таку діяльність незаконно преміював.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539