Ремонт пішохідного мосту на залізничній станції

4
Розпочався ремонт аварійної конструкції – пішохідного мосту на залізничній станції „Біличі”.
.

Працівники за перші дні роботи вже встигли замінити частково сходи та зварюють перила.

“Центальний прольот ми закінили, а сходи з одної та іншої сторони де виходи в селище –  це будуь робити через 2 наступні тижні. Настил мосту не в аварійному стані,” – розповідає начальник залізничної станції „Біличі” Станілав Назарець.

Нагадаємо, що минулого року на запит одного з депутатів селищної ради, керівництво Південно-Західної залізниці надало таку відповідь:

„У 2010 році розроблена проектно-кошторисна документація на ремонт пішохідного мосту на ст. Біличі. Планом капітального ремонту Південно-Західної залізниці на 2011 рік передбачено виконання робіт з повної заміни косоурних рам та сходів.”

Старі сходи звантажують на рухому платформу для подальшого вивезення.

Оскільки коцюбинчани, особливо мами з колясками, постійно жаліються, що демонтують переходи через колії, які були встановлені у вигляді бетонних плит, редакція вирішила поцікавитися в начальника станції, яким чином це можна оформити юридично, щоб уникнути демонтажу працівниками залізниці.

“Юридично не дозволять. Залізниця не має права людей штовхати під потяг. Ми маємо їх ізолювати від небезпеки. Повинні користуватися переходами,” – пояснює Назарець.

4 коментарі

  1. ВЛАДИСЛАВ 25 Лютого 2011 at 00:14

    Оце, як ремонт закінчиться, пропоную покликати Вельмишановного Пана Назарця, щоб Вони показали нам на прикладах як:
    1. Посадивши дитину в колясочку та поклавши під неї трохи молочка, картопельки та мандаринок, подолати залізницю мостом…Коляску для цього SHOW я надам… дитину–нізащо….
    2. навантаживши на “Кравчучку” кілограмчиків хоча б з десять чогось подолати залізницю мостом… “Кравчучку” позичу….а якщо тобі 70???
    3. Дати йому ранчик (портфелик) середнього шестикласника та прогнати рано-вранці (бажано в дощ зі снігом) з меблевої у 18-ту школу, через місточок….

    ПРОПОНУЮ СЕРЙОЗНО..

    Біда у тому, що наступним кроком може стати побудова паркана на кшталт ірпінського, і тоді воювати стане важче….

  2. Винни 25 Лютого 2011 at 13:41

    Качественный ремонт всегда начинается в лютые морозы))))))))), чтобы по весне вместе со снегом сошел и ремонт))))))))))))))))))))

  3. з вулиці Шевченка 25 Лютого 2011 at 14:00

    Не розумію,начеб-то раніше йшлося про побудову тунелю під залізницею.Що, цю ідею Садовський з карманними депутатами сільради знову закопали?

  4. Сашко 9 Березня 2011 at 14:54

    Садовскому обещать ничего не стоит! Поэтому на обещания он щедр! Другое дело как это воспринимает громада! … как всегда умиленно улыбается, снимая лапшу с ушей!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539