Інспекція по контролю за цінами перевіряє “Мастеренерго”

0

РевизорПрацівники Інспекції по контролю за цінами в Київській області отримали дозвіл від Міністерства економіки й розпочали перевірку обґрунтованості тарифів на теплопостачання.

Сьогодні вони приїхали до офісу “Майстеренерго”.

“Завтра “Майстеренерго” повинне надати все, що ми вимагали. Якщо завтра все нададуть, то післязавтра ми запросимо представників вашої тимчасової комісії. У вас є свої напрацювання, ми їх бачили. Вони в своїй основі правильні. Ми їх відшліфуємо і все відповідним чином підготуємо,” – пояснює процедуру Олег Дімов заступник начальника Інспекції по контролю за цінами в Київській області.

Нагадаємо, що депутати селищної ради після того, як виконком прийняв рішення про затвердження нових тарифів на опалення, створили тимчасову комісію, яка має досліджувати обґрунтованість тарифів.

На сесії за результатами роботи комісії депутатам запропонували проект рішення, згідно з яким від імені місцевої влади було подане звернення до Інспекції по контролю за цінами в Київській області, з проханням переглянути раніше надані висновки щодо обґрунтованості тарифу і врахувати матеріали, які проаналізували члени комісії під час своєї роботи.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539