На сесіях ради планують навести лад й запровадити підзвітність виконкому

0

4 серпня на 14:00 відбудеться сесія депутатів селищної ради. Порядком денним, який оприлюднений на новоствореному офіційному сайті селищної ради, передбачений звіт виконавчого комітету та УЖКГ “Біличі” щодо підготовки до нового опалювального сезону.

Секретар селищної ради Олександр Ковтач попереджає, що звітувати найближчим часом будуть і депутатські комісії:

“Ми вже працюємо майже рік. Голови комісій на вересень місяць готуйте звіти, щоб люди знали, що зроблено за рік. Якщо запропонуєте зробити в жовтні… Може, дійсно в жовтні. Три місяці ще є.”

Серпнева сесія селищної ради повинна пройти під більш пильним контролем регламентної комісії:

“Відбулася зустріч голови, секретаря та голови регламентної комісії (депутата Коваленка – прим. ред.), де піднімались питання, які хвилюють усіх. Тому є пропозиція голови комісії Коваленка, щоб до складу секретаріату завжди входила людина, яка є членом регламентної комісії. З метою того, щоб правильно сформулювати порядок денний. Щоб вести сесію, вибачте, не балаганом.

Записуватись на виступ в секретаріаті, проекти рішень вносити за 10 днів, як того вимагає закон. Некрасиво, коли заходять люди, а в нас таке,” – заявив на позачерговій сесії, на якій розглядали бюджетні питання, секретар селищної ради.

На позачерговій сесії були відсутні такі депутати: Ільницький, Коваленко, Миколаєнко, Хвостенко, Чорногор.

Нагадаємо, що регламентна комісія ще кілька місяців тому оцінила незадовільно ефективність роботи селищної ради.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539