Виконком оголошує конкурс на найкращу садибу

4

Генеральная уборка квартиры - профессиональный подход

9 вересня  спеціальна комісія повинна визначити в селищі переможців у номінації Найкраща садиба” (приватний сектор), Будинок зразкового порядку” (багатоквартирні житлові будинки) та Вулиця зразкового порядку”. Конкурс приурочили до Дня селища.

“Будемо ходити наступного тижня. Критерії такі, як минулого року: чистота біля двору та в середині двору. Минулого року переміг, на скільки я пам’ятаю, будинок на Артема 10. Це приватний сектор.

З багатоповерхових будинків перемогли на Доківській 9. На ньому висить зараз “Будинок зразкового порядку,” – розповів редакції депутат Віктор Боримський.

До складу комісії увійшли Дмитро Мацепа –  заступника селищного голови, Петро Пушанко –  директор УЖКГ „Біличі”, Віктор Боримський – депутата селищної ради та Валентина Смовж – начальник відділу земельних ресурсів виконкому селищної ради.

4 коментарі

  1. Ірина з ДОКу 12 Вересня 2011 at 15:59

    Що воно за вулиця Дяківська 9?
    А решту переможців так і не визначили?

  2. Вася 13 Вересня 2011 at 12:31

    Шо воно за

    Шо воно за Сморж.Знаю Валентину Ефимовну Смовж.Сморжа не знаю.

    • fedor100 13 Вересня 2011 at 12:55

      Редакція просить вибачення за одруки. Система редагування, на жаль, автоматично виправляє власні назви та імена.

  3. Сашко 15 Вересня 2011 at 16:04

    неправильное решение, явно проплаченное оппозиционерами! самая классная хатка у вадима ивановича! а где по вашему он хранить бабки? правильно в банке, а банка зарыта во дворе! прикинуть на сколько он раздеребанил леса и станет ясно у кого лучшая(золотая) садыба…

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539