На пішохідному мості має з’явтись освітлення

0

“Всі сходи замінені. Це на сьогоднішній день. Будуть фарбувати перила і робити пандуси, щоб коляски могли їздити. Планується також встановити освітлення на пішохідному мості.

Я чув вартість робіт до 3 мільйонів. Це не лише за бетонні конструкції. Тут демонтажні й монтажні роботи.

 

А підземний перехід обійшовся б в 10 мільйонів. Калькуляцію колись селищна рада робила і зверталась до “Укрзалізниці”, щоб там частково профінансували, але стартових грошей у селищній раді нема,” – розповідає редакції начальник залізничної станції „Біличі” Станіслав Назарець.

Нагадаємо, наприкінці минулого року селищний голова Вадим Садовський повідомив, що невдовзі побудують підземний перехід.

У бюджетній комісії зазначили, що річний бюджет селища загального фонду становить близько 10 мільйонів гривень.

“З нього платиться зарплати, харчування дітей, медикаменти, бензин і т д. А бюджет розвитку тільки близько 450 тисяч. І тільки за ці гроші можна будувати щось. А ми ж землі не продавали. Може б надходили гроші і щось модна було б планувати, але нема,” – каже Ганна Настенко, голова комісії з планування бюджету, фінансів і цін.

 Ремонт аварійного мосту розпочався взимку цього року, а восени розпочали роботи з обладнання залізничного переїзду для автівок, оскільки через селище будуть проїздити швидкісні потяги.

Як повідомив Назарець, оновлювати бетонні плити наземного переходу поблизу мосту на залізничній станції, де у молодих мам, що мешкають в селищі, виникають щоразу проблеми з перетином залізничного полотна з колясками, поки не планують.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539