Скандальний Мельник: “Батьківщина” могла виставити проти мене хоч мавпу

0
Ректор Петро Мельник: Ніхто не примушує студентів голосуватиКандидат від Партії регіонів по округу № 95 у Київській області Петро Мельник заперечує, що його команда намагається фальсифікувати вибори.

Про це він сказав в інтерв’ю “Публічним людям“.

“Як мені сказали, затримка з підрахунком голосів пов’язана з неполадками з сервером. Особисто я ніколи не був в окружній комісії і навіть не знаю, в якій кімнаті у Будинку культури, вона знаходиться. І всім своїм спостерігачам я сказав: Петро Мельник ніколи ніякими фальсифікаціями не займався, не займається і займатися не буде. А всі звинувачення на мою адресу – це просто брудний піар, навіть неприємно про це говорити”, – заявив Мельник.

За його словами, в разі поразки він не збирається триматися за парламентське крісло.

“Я готовий привітати переможця – наскільки я розумію, там перемагає Кутовий. Я не знаю, хто він, ніколи з ним не зустрічався, але це вибір людей. Як вони проголосували, так і є. Скажу тільки, що голосували не за нього особисто, а за “Батьківщину”. Вони там могли хоч мавпу виставити”, – заявив Мельник.

“Мені ім’я дорожче, ніж місце в Раді, я там був і знаю – там теж не медом намазано. Мені є чим займатися. Була б шия, а хомут знайдеться”, – додав він.

Як відомо, за даними екзит-полів, Мельник посідає лише третє місце в 95 окрузі. Тим не менш, окружна виборча комісія 95 округу продовжує затягувати обробку результатів виборів.

У понеділок ввечері в окружкомі були бійки.

Українська правда

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539