Домбровський проти Пабата / Колонка автора

1

Вчора під стінами КМДА захисники Біличанського лісу проводили свою чергову акцію. За збігом обставин, знімальна група телеканалу СТБ готувала сюжет про політиків, які не потрапили в парламент, й домовилась записати інтерв’ю з Пабатом поблизу КМДА.
Під час інтерв’ю Пабат напав на учасника акції Вадима Торопова з “Київського віче”, який з цікавості підійшов зняти інтерв’ю з політиком на камеру.

Хочу подякувати коцюбинчанинові Ігореві Домбровському (на відео в синьому верхньому одязі), який вже вдруге поспіль вказує горе-політикам на їхнє місце.

Нагадаю, першого разу він протистояв Мельнику, який вирішив з виборчої дільниці винести Ірину Геращенко. Це зробив тоді саме він, а не як писали більшість ЗМІ міжнародні спостерігачі.


Приємно бачити, що в Україні не перевелись справжні чоловіки. А панові Пабату, звісно, варто балотуватись на посаду мера Києва. Варто, щоб втретє програти.

Ірина Федорів, СТБ

1 Comment

  1. Владзьо 2 Листопада 2012 at 22:00

    Вчора під стінами КМДА захисники Біличанського лісу проводили свою чергову акцію.

    Жителі Коцюбинського під стінами КМДА просили забрати Біличанський ліс? Доводили Києву, що є ще місця, куди не протягнулася рука рідніших ім, київських дерибанників?

    Маразм крєпчал…..

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539