Екс-кандидати в народні депутати і свято Святого Миколая у дитсадках / Фоторепортаж

0

Після виборів дітей у дитсадках селища привітали екс-кандидати в народні депутати Олександр Юраков та Юрій Цікаленко.

“Юраков був особисто. Подарував великий чобіт цекерок. Ми переговорили з ним, що в дітей цукерок на свята багато. Хотілося б, звісно, щоб було щось для дитсадка. Він подарував дитсадку найсучасніший музичний центр, туди можна і флешки й диски вставляти.Він нам дуже потрібний для організації виступів діток. Юраков сказав, що допоможе нам втілювати в життя і інші наші задумки. Гарно, що політики не тільки перед виборами приходять.

Приїздив також і представник Юрія Цікаленка. Передав діткам цукерки. Дуже гарно оформлені подарунки були – задум оформлення дуже хороший,” – говорить Тетяна Рахімова, завідувачка дитсадка № 18.

“Приходять на наші свята зазвичай члени виконкому – Богдан Слюсаренко та Вадим Кузьміч,” – додає вона.

Політики пояснювали дітям, що Святий Миколай один і не встигає відвідати всі дитсадки особисто, тому вони виконують функцію його помічників.

“В актовому залі на нас чекали діти й вихователі. Дітки розповідали нам вірші та співали пісень. Це було дуже зворушливо. Діти дуже обдаровані. Вони ліплять, малюють не лише олівцями й акварелями, але й на склі й піску. Це новітня техніка й надзвичайно добре, що дітки мають можливість такому навчитися ще в дитсадку. Видно, що з дітками дуже добре працюють вихователі. Тут навіть є уроки англійської мови.

Нам влаштували екскурсію. Ми були приємно вражені хорошим дизайном меблів у формі іграшок та малюнками на стінах. Лише прикро, що в дитсадках селища всім охочим немає місця. Це питання, звісно, треба якнайшвидше вирішувати, бо багато батьків возять дітей до міста, а це значить, що дітей раніше треба підняти й вони мають сідати у переповнені автобуси,” – розповідає Олександр Юраков, лідер громадського руху “Ми разом”.

У 24 дитсадку діти також виступали перед гостями. Малі виходили до ялинки й по черзі розповідали вірші.

На прохання директора рух “Ми разом”, окрім солодощів, іншому 24 дитсадку подарував музичну техніку, з якою діти можуть їздити на виступи, оскільки в дитсадку є танцювальний колектив.

Після виборів на Миколая в дитсадках не бачили ані скандального екс-канидата в народні депутати Петра Мельника, ані його людей. Хоча в одному з дитсадків зазначили, що перед виборами він часто навідувався.

Довідково: в селищі діє два дитсадки, які відвідує дещо більше 400-сот дітей.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539