Київрада не буде давати землю суду, який допомагає нищити Біличанський ліс / Колонка автора

0

Київська міська рада відмовилась профінансувати з бюджету столиці ремонт трьох приміщень Окружного адміністративного суду м. Києва та виділити земельну ділянку для будівництва приміщень суду.

Київрада відмовилась включити до Міської цільової програми сприяння в забезпеченні діяльності судів загальної юрисдикції та інших судових органів у місті Києві на 2011-2015 роки фінансування з бюджету міста ремонту приміщень Окружного адміністративного суду м. Києва та надання йому земельної ділянки.

Окружний адміністративний суд м. Києва, який своїм рішенням фактично змушує Київ віддати Коцюбинському майже 4 тисячі гектарів території столиці, без жодних докорів сумління просить у Києва земельну ділянку для будівництва приміщення суду. Чому Київ має підтримувати суд, який допомагає Коцюбинському відбирати у столиці і знищувати Біличанський ліс?

Окружний адміністративний суд м. Києва визнав нечинним рішення Київради про відмову у погодженні розширення меж селища Коцюбинське за рахунок майже 4 тисяч гектарів київського(!!!) лісу, мотивуючи це тим, що у Київради нібито нема повноважень відмовляти у погодженні розширення меж Коцюбинського, а є право тільки погоджувати його.

Цим абсурдним рішенням суд поставив під загрозу територіальну цілісність столиці України. А тепер чомусь звертається по допомогу до Києва, а не до Коцюбинського. Нехай Окружний адмінсуд попросить земельну ділянку у Коцюбинської селищної ради. Адже після рішення цього суду в Коцюбинському скоро буде багато земельних ділянок – 4 тисячі гектарів. І всі в лісі!

Нагадаю, Окружний адміністративний суд м. Києва просив профінансувати з бюджету столиці реконструкцію з добудовою будівлі на вул. Великій Васильківській, 81-а, капітальний ремонт приміщень на вул. Командарма Камєнєва, 8, корп. 2, 8, поточний ремонт приміщення на вул. Хрещатик, 10, а також розглянути питання щодо виділення земельної ділянки під будівництво приміщення суду.

Денис Москаль, Кореспондент

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539