ДАІ накрило стрітрейсерів в Ірпені

1

Поблизу траси Київ-Ірпінь, там де нещодавно сталось кілька ДТП, діти впливових батьків вирішили організувати перегони на машинах.

Учасники та глядачі зібрались у кількості 500 машин поблизу  вулиці Карла Маркса на вихідних, стверджують правоохоронці.

“Як правило участь у цих змаганнях беруть не бідні люди, бо задіюються дорогі іномарки, які переобладнані для швидкісної їзди. Це діти непростих людей на дорогих нових машинах,” – розповідає Олександр Куделя, начальник відділення ДАІ Ірпінського міського відділу ГУ МВС України в Київській області.

“З початку зими це вже друга спроба провести такі незаконні перегони на машинах в Ірпені. Дозволів у них ніяких немає. Це траса обласного значення й перекривати її для стрітрейсингу ніхто дозволу як не давав, так і не дасть,” – додає Куделя.

Правопорушників приїхало зупиняти 7 екіпажів ДАІ та кілька автозаків з беркутом.

Порушення правил дорожнього руху, які можуть комусь коштувати життя, дійсно, стимулюють самі ж чиновники або діти впливових людей.

Правоохоронці кажуть, що поки нікого не покарали, бо завдання стояло упередити перегони містом.

Нагадаємо, що менше року тому під час перегонів загинув керівник департаменту фінансової політики Мінекономрозвитку 38-річний Сергій Чекашкін, який кермував своїм “Dodge Viper”.

Разом з ним пішов з життя пасажир 23-річний Ярослав Сорокін.

Після оформлення цього ДТП мотоцикліст та водій “Шевроле” врізались відповідно у карети швидкої допомоги та розбиту машину.

1 Comment

  1. Seriy 8 Січня 2014 at 12:41

    Журналюги как всегда бредятину по написывают… Хотя ни чего про гонки толком не знают… Не ребята круче на мощных машинах гонять по городу сбивать людей делать ДТП… Конечнооо это же лучше… безделие это бухать под парадным… а не когда молодые люди сидят сутками в гаражах делают машину.. БЛИН ЖУРНАЛЮГИ ЕСЛИ ПИШИТЕ ХРЕНЬ ТО ХОТЯБЫ РАЗОБРАЛИСЬ ВО ВСЕЙ СИТУАЦИИ А НЕ ХЕРНЬ ПИСАЛИ… УЛЫБНУЛО МАЖОРЫ ХАХАХА… ВЫ ХОТЬ ВИДЕЛИ НА ЧЕМ РЕБЯТА КАТАЮТ??? ПОУБИВАЛ БЫ ТАКИХ ПИСАК!

    91.193.16*.*

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539