Атака клонів: Кутовий самознищився у соцмережах

0

Народний депутат Вячеслав Кутовий звернувся до Києво-Святошинського відділу міліції щодо протиправних дій невстановленої особи.

Помічник народного депутата Олексій Туровський повідомив редакцію Сайту громади Приірпіння про те, що у соцмережах створили сторінки-клони з ідентичними фотографіями, як на сторінці Вячеслава Кутового.

“Дані та фото були слово в слово ідентичними, як на справжній сторінці депутата. Але там розміщували інформацію, яка дескредитує Кутового. Зокрема були різні порнографічні посилання, тощо. З цього клонового акаунту інші користувачі отримували погрози. Після цього було прийняте рішення видалити всі акаунти народного депутата у соцмережах,” – розповідає Туровський.

Депутат попросив правоохоронні органи розібратись із невстановленою особами, які посягнули на його честь та гідність. Станом на сьогодні відкрите карне провадження за ч. 1 ст. 182 КК України.

“Що саме було там розміщене, в заяві не зазначається. Сказано, що це було в соціальних мережах “В контакті” та “Фейсбук”. Але ці сторінки вже видалені. Слідчий дав доручення з’ясувати, що там було управлінню по боротьбі з кібрезлочинністю,” – зазначає Микола Жукович, речник УМВС Київськорї області.

У Кутового обіцяють надати прінтскріни сторінок-клонів.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539