Присяжнюк повністю визнає легітимність рішень Верховної Ради

0

Анатолій ПрисяжнюкГолова Київської обласної адміністрації Анатолій Присяжнюк повідомив РБК-Україна, що він повністю визнає легітимність рішень Верховної Ради, а також нового Кабміну, частково призначеного сьогодні ВР.

“Парламент – повністю легітимний орган, і ті керівництва, які ми отримуємо від нього, є законними. Ми їх виконуємо”, – сказав Присяжнюк.

Він підкреслив, що вже розпорядився виконати звернення спікера ВР Олександра Турчинова про забезпечення нормальної життєдіяльності в країні.

“Я видав розпорядження на всіх місцевих голів, керівників РДА вжити всі необхідні міри для забезпечення обігу спікера ВР Турчинова. Створено штаб, особлива увага на продовольчому забезпеченні… І в області ніхто не страйкує”, – сказав Присяжнюк.

Крім того, він повідомив: вся міліція Київської області підпорядковується Арсену Авакову, призначеному сьогодні Радою міністром внутрішніх справ.

“Правоохоронна ситуація в області зараз не дуже хороша, багато приїжджих, були похорони. Хвилювання, у багатьох ейфорія. Але міліція присягнула народу і підпорядковується міністру”, – сказав Присяжнюк, уточнивши, що він має на увазі Арсена Авакова.

Щодо своєї відставки Присяжнюк відповів, що кидати зараз все і йти – безвідповідально.

“Коли прийде час, коли скажуть, що пора, тоді… Всі ми тимчасові”, – резюмував Присяжнюк.

Нагадаємо, що, за словами депутата облради Ігоря Борзила, його п’ятничну заяву про вихід з Партії регіонів, Присяжнюк сприйняв з розумінням.

А ще кілька днів тому приміщення КОДА було оточене “тітушками” і співробітники КОДА під примусом готували для них бутерброди. Подвір’я перед будівлею, як і в інших регіонах заливали водою, щоб була ковзанка, яка мала ускладнити прохід мітингувальників до будівлі.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539