Присяжнюк подав у відставку

0

default.jpg“Сьогодні-завтра в країні буде призначений прем´єр-міністр і новий уряд, – заявив він “Коментарям“. – Тому, згідно із законодавством, керівники просто зобов´язані написати заяву”.

За його словами, в ситуації, коли “керівництво країни самоусунулася від виконання своїх обов´язків”, по всій країні чиниться тиск на керівників всіх рівнів, членів Партії регіонів.

“Щоб уникнути конфліктних ситуацій, тиску на керівників Київської області, щоб, простіше кажучи, не підставляти своїх людей, а також не чекаючи, щоб зі мною вчинили так само, я подав у відставку”, – сказав Присяжнюк.

Він підкреслив, що буде виконувати свої обов´язки аж до призначення нового керівника області.

“Ейфорія проходить, а їсти хочеться завжди, – зазначив Присяжнюк. – При цьому треба розуміти, що бюджет порожній”.

Зараз, сказав він, у Київській області всі зусилля кинуті на збереження стабільності, виконання соціальних зобов´язань і забезпечення життєдіяльності області. “Пенсії за січень ми виплатили, зараз платимо аванси”, – зазначив Присяжнюк.

Ще вчора Присяжнюк визнав легітимними нові рішення ВРУ.

Нагадаємо, ще кілька тижнів тому приміщення КОДА було оточене “тітушками” і співробітники КОДА під примусом готували для них бутерброди. Подвір’я перед будівлею, як і в інших регіонах заливали водою, щоб була ковзанка, яка мала ускладнити прохід мітингувальників до будівлі.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539