Кабмін дав 3 млн на дорогу до Bionic Hill

1
Перед своєю відставкою попередній склад Уряду встиг прийняти скандальне рішення.

Мільйони гривень підуть на будівництво дороги та зовнішніх інженерних мереж до так званого Технопарку, який розташований на території колишньої військової частини.

Про це розпорядження журналістам стало відомо лише сьогодні, коли уряд засів у новому складі.

У зв’язку з цим в Кабміні жодних коментарів поки не надають. Але редакції “Сайту громади Приірпіння” стало відомо, що пропозицію вносив Мінфін.

“Напривеликий жаль, Уряд, який призначили після майдану продовжив справу своїх попередників і прийняв рішення на користь приватного будівництва “регіонала” Хмельницького, який хоче будуватись на території колишньої військової частини посередині Нацпарку,” – коментує ситуацію “Сайту громади Приірпіння” нардеп-“свободівець” Юрій Левченко.

doroga

“Будемо сподіватися, що новообраний Кабмін скасує це розпорядження, хоча голова Уряду залишається той самий,” – додає Левченко.

З джерел редакції “Громади Приірпіння” стало відомо, що до кінця поточного року документи оформлювати не збираються. Таким чином ці 3 мільйони мають залишитись у бюджеті, як неосвоєні вчасно кошти.

Нагадаємо, 22 жовтня 2014 року Господарський суд Києва визнав недійсним рішення Київської міської ради щодо виділення землі для реалізації проекту Bionic Hill.

Як відомо, проект Bionic Hill реалізує ТОВ “Біонік Девелопмент”, що входить до групи UDP народного депутата та екс-“регіонала” Василя Хмельницького, яка є інвестором інноваційного парку.

Раніше власник UDP Василь Хмельницький повідомив, що будівництво проекту Bionic Hill у Києві “заморожено”, оскільки міська влада не профінансувала роботи з будівництва саме цієї дороги та підведення комунікацій до ділянки, які оцінюються в 337 млн грн.

Нагадаємо, раніше Кличко обіцяв зупинити земельний дерибан.

1 Comment

  1. Чорком 3 Грудня 2014 at 21:14

    Марчик слился!!! А так кравиво лепетал! Жди нас, сцука, ми прийдем!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539