Фотофакт: хто засмічує наші узбіччя?

0

Одна з читачів “Громади Приірпіння” надіслала в редакцію світлини. На них видно, як чоловік відкрив багажник і скидає посеред робочого дня сміття на узбіччя.

“Це було близько 11 години. Їхала в Коцюбинське зі сторони Новобілич. Ось таку цікаву картинку побачила. Проїхала кладовище і з лівого боку було припарковане ось це авто. У багажнику було будівельне сміття, якщо я не помиляюсь,” – розповідає коцюбинчанка, що проїздила вулицею Робітничою у цей час.

“Молодий хлопець, якого не мучило сумління просто скидав сміття. Там уже було маленьке сміттєзвалище. Це просто справжнє свинство. Може, побачивши цю публікацію, людина задумається. Чисто не там де прибирають, а там, де не смітять,” – додає жінка.

Джерела в правоохоронних органах допомогли редакції дізнатися, на кого зареєстрована автівка.

Безымянный

“Авто зареєстроване на пенсіонера. Є право керування на жінку. Може, це його дружина. На фото – молодий чоловік, як бачимо,” – зазначає джерело.

Безымянный

Як з’ясувала редакція, власник авто – киянин Олег Зубенко. Тому ми звертаємось до всіх небайдужих допомогти його відшукати, аби запиати, кому він довірив своє авто того дня і хто скидав будівельне сміття на узбіччі.

Поблизу Коцюбинського, у Святошнському районі міста Києва на вулиці Робітничій, дійсно є новобудова – “Сосновий гай”. І там найбільш ймовірно нові власники розпочали ремонтні роботи.

Нагадаємо, що це не перший випадок, коли “Громада Приірпіння” зафіксувала подібне правопорушення. у 2011 році коцюбинчанин Вадим зафільмував свого односельця Віталія Вінниченка – мешканця Пономарьова.

Після публікації сміття на узбіччі поменшало. Але десь рік тому правопорушники знову створили стихійне звалище.

Редакція просить всіх фотографувати подібні випадки у Приірпінні і надсилати за адресою pigmaliones # gmail . com .

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539