Бархоленко звернувся до Порошенка щодо корупції в Приірінні

0

Бучанський активіст Віктор Бархоленко, якого нещодавно було побито невідомими у власному будинку, звернувся з відкритим листом до Президента України Петра Порошенка.

Бархоленко просить Президента вплинути на “ганебне для України явище Корупція”, яка, стверджує Бархоленко, процвітає у Приірпінні.

“Як наслідок того корупція вже не захищається, а перейшла у відкритий наступ. Тобто жодна з посадових осіб, задіяних у корупційних схемах з розкрадання державної та комунальної власності в особливо великих розмірах, не те що непокарана, а навіть не притягнута до кримінальної відповідальності”, – пише у своєму листі Бархоленко.

1

 

Бархоленко пише, що замість того, щоб боротися з корупцією, в Приірпінні почастішали випадки замахів на життя місцевих активістів:

“Всі події щодо корупційної діяльності та ряду замовних замахів неодноразово були предметами трансляціїсюжетів та програм на всіх центральних телеканалах України. Тобто, виходить, що бачить і знає про розгул бандитизму в Приірпінні вся Україна окрім Гарантата наших правоохоронцев”.

1

Активіст вимагає від Президента “взяти питання подолання корупції в Приірпінні під особистий контроль, притягнути посадових осіб органів місцевого самоврядування та прокуратури до кримінальної відповідальності.

Також Бархоленко просить гарантувати йому та іншим активістам Приірпіння безпеку.

Натомість у газеті “Про Ірпінь”, яка рекламує “Нові обличчя” та Володимира Карплюка пише, що корупцію в регіоні подолано. Газета тиражем 50 тисяч для 40-тисячного населеного пункту виходить у кризу на глянцевому папері.

Безымянный

Те, що написано у газеті про місто, міський голова якого задекларував у 2013 році 67 квартир, жваво обговорюють у соцмережах.

Безымянный

Олег Рибачук, співзасновник та керівник ГО “Центр UA” наголосив, що називав партію міського голови Ірпеня “Нові обличчя старих морд”.

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539