Запрошую п. Даніша на дебати в неділю о 17:00 (біля Будинку культури)

5

З метою забезпечення прозорості виборчого процесу та враховуючи великий громадський інтерес й суспільну необхідність вибрати якісну владу, яка буде 5 років працювати в інтересах громади, запрошую Вас взяти участь у зустрічі кандидатів на посаду селищного голови смт Коцюбинське з виборцями у форматі публічних дебатів.

Вищезазначена зустріч з виборцями відбудеться у неділю, 18 жовтня 2015 року, о 17 годині 00 хвилин біля приміщення Будинку культури, розташованого за адресою: смт. Коцюбинське, вул. Доківська, 5.

Планується три блоки формату проведення зустрічі:
1 – Виступ кожного кандидата з передвиборчою програмою.
2 – Питання до кандидатів від виборців від представників громади.
3 – Перехресні запитання кандидатів один до одного.

Прохання повідомити про Ваше рішення щодо участі у зустрічі до 17 жовтня 2015 року до 20-00 години шляхом направлення листа на електронну адресу matiushyna-kandidat@gmail.com або домашню адресу: 08298, Київська обл., смт Коцюбинське, вул. Пономарьова, буд. 18а, кв.36.

Всіх коцюбинчан, які мають бажання взяти участь в дебатах, просимо теж приходити.

Нагадую, що 2010 року у Будинку культури були проведені дебати між кандидатами на посаду селищного голови. Дебати – це один з прекрасних європейських форматів зустрічей політичних опонентів із виборцями, де не команда, а саме кандидат відповідає на питання громади та конкурентів.

15 жовтня 2015 року

Кандидатка на посаду селищного голови смт Коцюбинське Ольга Матюшина

5 коментарів

    • Ольга Матюшина 17 Жовтня 2015 at 22:56

      Не поширюйте неправдивої інформації. Моя автобіографія опублікована як в агітаційному буклеті, так і в автобіографії, яку оприлюднила ТВК. Якщо Ви відвідуєте сесії, то не могли не побачати на загальному стенді ТВК біля сесійної зали моєї автобіографії, там чітко заначено мік рік народження (1986р.), освіта вища (перша технічна, друга економічна), а також досвід роботи на відповідних посадах. З приводу бюджету передвибирчої кампанії, то по завершенні буде опубліковано звіт по використанню коштів передвиборчого фонду.

    • Super-Rostik333 13 Листопада 2015 at 21:55

      Я вас пані Яна підтримую на всі 100 та ніяк не зрозумію як це можливо. Гуртуймося, щоб наша земля не уплила у нас із під ніг.

  1. Катюня Ющенко 17 Жовтня 2015 at 19:37

    Письмо отправленное на указанный вами адрес электронной почты возвращается с комментарием Указанный адрес не существует.

    • Катюня Ющенко 17 Жовтня 2015 at 19:59

      Подтверждение возврата сообщения

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539