Несподівані результати: у Коцюбинському на голову перемагає Матюшина

19

Перші результати щодо підрахунку кандидатів до облради і міського голови Ірпеня з’явилися під 2 годину ночі, але далеко не на всіх дільницях.

До прикладу, у селищі Коцюбинське на дільниці по вулиці Меблевій дуже довго рахували кількість корінців від бюлетенів.

Далі їх співставляли з кількістю підписів, які залишили виборці у списках.

Скриньку першу відкрили по першій годині ночі.Тобто банальна процедура перерахунку зайняла в членів ДВК понад 5 годин.

Кандидати поки рахують корінці – вивчають приміщення.

Безымянный

О 4 ранку з’являються результати на цій дільниці: Наталія Семко (Нові обличчя) – 280 голосів, Домбровський 127 голосів, кандидатка від Солідарності 111 (всього проголосувало виборців 851).

У дільниці на 18 школі почали рахувати раніше. Першими рахують бюлетені на область. За попередніми даними наших спостерігачів перемагає депутатка екс-регіоналка Наталія Семко, яка представляє Нові обличчя. Саме її агітація висіла в день виборів у селищі, що є прямим порушенням закону.

Безымянный

з’ясувалось, що Кандидатка від “Нових облич” тут набрала 285 голосів, кандидат від Солідарності – 131, а Ігор Домбровський, який кандидувався від “Свободи” – 128 голосів.

На дільниці в ліцеї – 213 голосів набрала кандидатка Нових облич, Свободівець Ігор Домбровсткий вийшов на друге місце і набрав 172 голоси, Солідарність набрала 156 голосів.

Щодо дільниці у клубі, то результати розподілилися таким чином: кандидатка від Нових облич – 239 голосів, від Солідарності 102 голоси, за Ігоря Домбрвоськго проголосували 88 виборців.

На останній  5й дільниці у селищі Нові обличчя на область набирають 215 голосів, 164 голоси набирає Домбровський і кандидат Солідарність – 146 голосів.

Безымянный

Щодо голосів на посаду міського голови, то голоси на дільниці у школі селища Коцюбинське розподілилися таким чином:

Володимир Карплюк (Нові обличчя) 436 голосів, Ігор Мазур (Солідарність) – 147, Панасюк – 89, Вадим Белов (РПЛ) – 35, Мирослава Свистович (Сила людей) – 66, Богдан Мельничук (Свобода) – 56.
На дільниці в ліцеї Володимир Карплюк набрав 343 голоси, Ігор Мазур 233, Богдан Мельничук 73, Панасюк – 70, Мирослава Свистович 65.
Це ще раз доводить той факт, що виключно розпорошена опозиція, яка не змогла до виборів домовитися про єдиного кандидата дала реальний шанс перемогти Карплюку, який де-факто не має підтримки більшості виборців у селищі.
На дільниці у школі близько 4 години стали відомі результати голосування за кандидатів у депутати Ірпінської міської ради. Так Іван Лизун (Нові обличчя) набрав 300 голосів, Ігор Домбровський (Свобода) набрав 118 голосів, Вадим Кузьміч (Солідарність жінок України) набрав 115 голосів, Свілана Пархоменко (Солідарність) – 91 голос, Любов Малишко (Укроп) – 89 голосів.
На дільниці у ліцеї за попередніми даними  Олег Голованчук (Нові обличчя) – 204 голоси, Юрій Мирончук (Солідарність) – 184 голоси, Світлана Курусь (Свобода) – 83 голоси.
На дільниці по вул. Меблевій результати наступні: Богдан Слюсаренко (Нові обличчя) 298 голосів, Андрій Скіпальський (Солідарність) – 130, Людмила Бідула (Солідарність жінок України) – 123, Оксана Недашківська – 68.
На посаду селищного голови у школі попри шалений рейтинг Нових облич в регіоні у Ольги Матюшиної за попередніми даними – перемога. Вона отримала 431 голос. Сергій Даніш відстає і в нього 413 голосів. Вадим Садовський отримав 62 голоси. Щодо четвертого кандидата, то у нього їх тут 27.
З дуже серйозним відривом Матюшина випереджає даніша на дільниці в ліцеї. Тут вона отримала 513 голосів, а Даніш лише 351. Щоправда в клубі Даніщ взяв 372 голоси, а Матюшина лише 278.
ДОЗ – Матюшина 574, Даніш – 284.
Дільниця на Меблевій теж дала під ранок свої результати. Це сталося близько 7:00. Матюшина перемогла на 4 з 5 дільницях. Тут результат виборола з перемогою в один голос. У неї 375 голосів, у Даніша – 374.
Таким чином у Матюшиної зараз 2171 голоси, а в Даніша 1794. Різниця колосальна як для активістки, яка не мала бордів, розтяжок та такої кількості агітаторів та протекції адмінресурсу – 377 голоси.
Осклільки підрахунок затягувався й на дільницях очікувалися провокації, до слеища приїхала знову народна депутатка від БПП в минулому парламенська кореспондентка програми Вікна-Новини – Ольга Червакова.
Безымянный
У соцмережах коцюбинчани радіють перемозі.
Безымянный
Вибором громади та роботою активістів вже захоплюються в сусідній Боярці, де переміг кандидат від Нових облич.
Безымянный

У Бучі поки лідирує на 11 з 13 дільниць кандидатка від Солідарності журналістка Світлана Остапа. Залишилось зробити підрахунок на ще 1 дільниці.

У Ірпені на окрузі, де дільниця розташована у 17 школі, за свідченнями очевидців попереднього підрахунку, перемагає кандидат “Нових облич” Максим Плєшко:

Безымянный

“Флірт із виборцем прямо на дільниці на очах у дітей Кандидат від Нових Облич і очільник Виконкому ІМР в одній персоні Плєшко Максим без комплексів і сорому прямо на очах у десятків спостерігачів загравав до кожного виборця на дільниці в ЗОШ №17 (по 21 округу). В перелік послуг кандидата від Нових облич цього дня увійшли: відкриття дверей перед кожним вибрцем, потискання руки, щирі привітання та компліменти кожному виборцю, деяким обійми та цьомчики, фотосесія з дітьми, котрих батьки привели на дільницю і широка посмішка кожному виборцю, також роздавання вказівок членам ДВК, “диригування” процесом виборів. Але, як з’ясувалось, технологія не унікальна,” – діляться очевидець з “Громадою Приірпіння”.

“Петро Король, котрий балотується до міськради від партії Наш Край та його син Король Петро Петрович, наглядач кладовища, що йде у списках УКРОПА спільними зусиллями зуміли перевершити Плєшка. До вишевказаного переліку послуг батько з сином в день виборів включили: уточнення у виборця на якій вулиці він/вона живе і проведення виборця до необхідного столика із бюлетнями, допомога бабусям, які заблудились в приміщенні для голосування, називання свого прізвища та номеру в бюлетені, запитання «А ви паспорт не забули?», поправляння краватки виборцю…

Безымянный

Поцілунки з афганцями, що прибули як спостерігачі, різне… Як громадянина мене обурила така поведінка кандидатів в депутати, адже це пряма агітація в день виборів на виборчій дільниці, але ЖОДЕН член ДВК не зробив зауваження кандидатам і склалось враження, що члени ДВК були раді такому цирковому показовому виступу кандидатів на своїй дільниці,” – додає очевидець.

У Ворзелі станом на 1:30 на дільниці, що розташована на території школи, лише пакують погашені бюлетені і урн ще не відкривали. Перші результати з’явилися лише о 6:00.

Безымянный

 

У кандидата від Солідарності тут 151 голос, Батьківщина – 137 і  Нові обличчя вперше мають третій показник – 123 голоси.

У дільниці, що розташована в поліклініці,  у “Нових облич” теж третій результат.

Безымянный

“Громада Приірпіння” продовжує стежити за підрахунком голосів.

19 коментарів

  1. Дмитрий Бусько 26 Жовтня 2015 at 10:11

    моя в шоке. скока в кацапетовке вышиваты.

  2. John Smith 26 Жовтня 2015 at 19:50

    На фоні ватних Харкова і Дніпропетровська, наше любе Коцюбинське спромоглося на подвиг. Вітаю переможицю!!! Сподіваюсь що обіцяні прокурорські запити, а за ними можливо і справи, посипляться як “камні с нєба” на минулих князьків…☺

    • Григорій Айлбібек 26 Жовтня 2015 at 23:26

      А хто сказав вам, шановний, що “сипати справами”– це задача мера? Ви марите! Справа мера– залатати дороги і дахи, нагодувати дітей у межах бюджету, влаштувати дітей у садок (усіх, а не лиш свого!!! 🙁 )
      Де її команда? хто вони?
      Де у цій команді фахівці??
      Розпорядник закордонних грантів Скипальський?
      Професійний революціонер Домбровський з сином?
      Хамовитий продавець пробірок і динамометрів PHIWE Зінчук?
      Яка нормальна працююча людина, що має сім’ю, зможе постійно відвідувати то сесії селищної ради, то суди?
      Хто годуватиме її дітей?
      Якби скандально відома Матюшина не працювала у фірмі свого батька, через скільки днів її б звільнили?
      Що вона вміє, крім сьорфити чужими сторінками соціальних мереж?
      «Фахівець» з сонячних батарей, які крім неї ніхто батарейками не називає….
      Людина, яка дає посилання на сторінку на «فارسی», якої не знає і сама…
      І вона буде працювати за 4 тисячі зарплати???
      Ги-Ги…

      хильнете по повній….

      • John Smith 27 Жовтня 2015 at 00:09

        А хто у бандюків в команді? Сам солнцелікій, який цитую ” па прафєсіі я юрист, але цифрамі я не займаюсь…”, чи толпа тої бритоголової гопоти, яку він приволік із собою на дебати і по батьківськи розставив купками у натовпі щоб ті йому рукоплєскалі? Вам не подобаютьтся професіональні революціонери, а от професіональні рейдери і тітушки то ваша мрія? А про гранти закордонні, скіпальського, краще б промовчали бо їх ой як не легко отримати, і якщо вони і були надані то ця людина має довіру яку ніколи в житті нові обличча не мали і мати не будуть. А те як вона із своїми дітьми буде далі займатися, то вже не наша з вами справа. Ви за своїх краще турбуйтесь.
        А що до того що вона в татуся на фірмі прсцює я теж не розумію до чого ваше “Фє”… Я теж по знайомству на свою першу роботу влаштувався і пахав повний робочий день без поблажок. Всяке буває . Працював і в офісі і грузчиком так вже склалося. Зараз працюю на австріяків то що? Геєм я від того не став, але підарасів у виборчих списках помічати став краще.
        З рештою чому вміння людини відвідувати засідання ради, слідкувати за бюджетом і судитися із ворами для вас є чимось поганим? Я наприклад не маю такої енергії, признаюсь, але якщо внеї то вийде то я тільки за. На мою думку справа мера це не латати дороги і дахи, а знайти кошти (в нашому випадку заставити платити наших панів) на проведення цих робіт, а якщо без повного аудиту по колишніх і стягнення коштів через суди не обійтись то хай займається цим. Лавочок наставили на 2 роки вперед, а аренда тих самих торгівельних точок у нас іде крізь бюджет, нове житло так само, земельні ділянки – теж по карманах, як і все інше

        • стиль_пьяного_журавля 27 Жовтня 2015 at 00:37

          Да. пусть работает спокойно, я тоже за. Только от Ирпеня подальше.
          Потому что если в следующий раз опять 5 бюлетеней выдадут, яж этого не переживу.

          • John Smith 27 Жовтня 2015 at 00:44

            По поводу присоединения под Ирпень это ващ пи$дец…

      • стиль_пьяного_журавля 27 Жовтня 2015 at 00:35

        а шо за хфiрма така ?
        хоч почитаю про хфiрму.

  3. стиль_пьяного_журавля 27 Жовтня 2015 at 00:34

    Та хто ж победил уже. Сколько можно людей мучать, скажите уже наконец.

    И шо это мне дали аж 5 бюлетеней, я к такому повороту был не готов.

    • стиль_пьяного_журавля 27 Жовтня 2015 at 18:05

      Я буду за вами слідкувати в коментарях, навіть підпишуся на вас в disqus. .Буду читати ваши дописи в розслідуванні про виконання реальних справ новою головою нашого славетного селища.

    • Super-Rostik333 13 Листопада 2015 at 21:49

      Да всем понятно после истории на Теплухе, где нова “МЕРКА” не смогла оттяпать земли под свое производство. В итоге ни земли ни завода…..одни суды, да и только. Вот теперь она и осуществит свое желание – земля и еще раз земля под свое производство. Как можно было ее к власти допустить. Она со своего стола даже хлебной крошки не уронит…..Люди – очнитесь. Или пусть пашет без зарплаты на благо поселки и контроль за ней жесткий, а Зарплату выдать в конце ее срока правления на усмотрение общественности исходя из проделанной работы для поселка. Она же обеспеченный человек и так рвалась поработать. Нужно человеку” помочь” в таком деле значит. Алчная, лжывая, наглая,жадная скандалистка.

  4. John Smith 27 Жовтня 2015 at 00:47

    От ми тут балакаем, а завтра Матюшина об’являє що Даніш буде її замом.☺☺☺☺ По організаційним вопросам)))))

  5. John Smith 27 Жовтня 2015 at 00:51

    А представте що сьогодні вночі карплюк позрізає всі лавочки….

  6. Виктор Узерчук 27 Жовтня 2015 at 22:50

    ОЧЕНЬ НЕОЖИДАННАЯ перемога. А в остальном – ну как-то так, как-то так.
    P.S. Результатов выборов до сих пор нет, только благодаря ВАШЕМУ (очень вашему) голове ТВК от БПП, которая только мутит и истерит.

    • Леся 29 Жовтня 2015 at 11:05

      для того щоб побачити результат виборів треба як мінімум почитати розділ закону про встановлення підсумків. Але для вас закони неписані
      І взагалі поважайте себе не мусоріть в ФЕЙСБУЦІ! Голова ТВК, Демченко Л.С.

      • Виктор Узерчук 29 Жовтня 2015 at 11:26

        Вы и Ваши кандидаты не уважаете людей имеющих свое мнение, обливаете других людей грязью, игнорируете факты и решения судов, закатываете истерики и нарушаете закон https://www.youtube.com/watch?v=w43L5hcYJmU
        (не поставив на голосование снятие кандидатов) и еще учите кому и что делать??? Матюкина (вымышленный персонаж, не имеющая ничего общего с настоящими людьма) загаживает Фейсбук и ей можно??? А мне выразить СВОЕ, а не партийное мнение – нет??? И НЕ ВАШЕ … ДЕЛО, что Я пишу.

  7. Любов 28 Жовтня 2015 at 15:50

    Це не несподіваний результат, а досить очікуваний. З-поміж того зброду, був лише один достойний кандидат – О. Матюшина – і це визнавали всі, хто навіть не знав її чи не чув про неї.

    • Виктор Узерчук 29 Жовтня 2015 at 12:43

      ……. Нет слов. Одна радость.

    • Григорій Айлбібек 29 Жовтня 2015 at 23:42

      Несподіваний, бо сподівалися на скандал, розраховували, що можна буде звинуватити у програші всіх на світі, покричати “абідєлі” і покликати телебачення.. А тут опаньки…
      і доведеться працювати…і з Карплюком теж… це вам не шаблею махать!
      не зрозуміло лише, хто ж насправді керуватиме селищем, Володимир Матюшин, Мохсен Наджийзаде , чи клюб ображених жінок імені Федори? це певною мірою насторожує..

      А ще закликаю усіх молодих мам селища на ранок після “інавгурації” прийти влаштовувати дітей в садок. Матюшина знає як!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539