Міліція встановила учасників конфлікту з депутатом Єременком

2

На депутата Коцюбинської селищної ради, з його слів, напали невідомі йому особи поблизу будинку на Паризької комуни.

“Я сідав у маршрутку. Сказав, що я є депутат і учасник бойових дій. Водій не хотів мене брати, бо сказав, що і так є пільговики.  Тут втрутився невідомий мені чоловік, обклав мене матом. Сказав, що не вірить в те, що я коли-небудь був на Донбасі. Запропонував у грубій формі задовольнити його орально.

Я був шокований такою агресивною поведінкою і перепитав, чи він бува не з Нових облич. Чоловік підтвердив, що він має відношення до Нових облич і сказав, що займається у бійцівському клубі. Ми посперечалась на тему Нових облич і далі завершили розмову. Після цього він комусь зателефонував і сказав: “Паризької комуни”, – розповідає Микола Єременко.

“Він вийшов за мною. Завів миролюбиву розмову про ситуацію у селищі. Говорив що я поганий депутат, що якщо треба на мене знайдуть методи впливу. Його, до речі, впізнав власник магазину. Він з ним та хлопцями, які на нього чекали, привітався як старий знайомий. Видно, що вони друзі. А тоді, коли після нападу, я його перепитав, хто то був, то він мені сказав, що нічого не знаю. Ремезовський, який працює в магазині ,– друг Сергія Даніша. Коли били, сказали: Прівєт тобі від Карлюка і Даніша. Ти дуже багато “звіздиш”, – наголошує депутат Микола Єременко.

Ремезовський переконує, що те, що говорить Єременко не відповідає дійсності.

Камери зафільмували момент нападу. Єременко у світлій куртці. Відео з камер спостереження вже передане правоохоронцям, але кут зйомки не дуже вдалий.

До депутата проти ночі приїхали правоохоронці, його повезли знімати побої.

“Візуально видно невеличке садно на скулі. Дуже невеличке. І невеликий набряк на потилиці. Я не пропустив жодного прямого удару,” – наголошує АТОвець.

Єременко наголосив, що напад стався після його звернення до міліції щодо погроз, які в соціальній мережі висловив користувач Артем Сомов: “Алкаш не умнічай, машини мало?”.Безымянный

“Це йдеться про підпал машини. Мені її палили коктелями молотова. Підставили пляшку прямо під моторний відсік. Перша слідча група взагалі загубила відео з відеореєстратора,” – розповідає депутат Коцюбинської селищної ради.

З-поміж його друзів Артема Сомова у соцмережі є чимало політиків з “Нових облич”, зокрема і депутатів Коцюбинської селищної ради, зокрема Катерина Ющенко, Анатолій Столяр та Юлія Главацька.


Безымянный

Також у друзях є і колишній депутат облрали Вадим Башун, який, за інформацією “Української правди”, є одним з організаторів схеми дерибану Біличанського лісу.

“Мене дуже турбує питання безпеки коцюбинчан. Я негайно сповістила працівників прокуратури про те, що трапилося й попросила тримати справу на контролі,” – наголошує новообрана голова Ольга Матюшина.

Речник УМВС у Київській області Микола Жукович наголошує, що вже відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень:

“Заявника доставлено до лікарні, де з нього зняли побої. Всі учасники цього інценденту встановлені. В рамках кримінального провадження будуть проводитися слідчі дії для встановлення обставин. Це всі місцеві люди, які заперечують свою причетність до будь-яких політичних сил”.

 

2 коментарі

  1. Виктор Узерчук 21 Листопада 2015 at 19:09

    Бухать в баре, вечером не пятницы, после работы, деньги есть, а на проезд в маршрутке не осталось. При посадке, бухим, в маршрутку можно было в голову получить уже, только за “Я депутат”. Да, мельчает народ, мельчает. Среди установленных особ есть депутаты от новых???

  2. Лариса 27 Листопада 2015 at 16:37

    Я їхала в тій маршрутці коли стався той випадок. І все було не так як описує цей горе депутат. Мені було соромно за нього та його поведінку. Скажу зразу не належу до жодної партії і нікого на виборах не пітримувала (бо насправді підтримувати не було кого). Автобус був переповнений, він вломився і почав кричати, що він депутат та учасник АТО. Водій сказав, що внього вже є пільговики і нехай платить за проїзд. Але Еременко почав кричати причому в грубій формі та з нецензурними словами , що йому все рівно бо він є ДЕПУТАТ. Пачав тикати водію та затикати рота людині яка годилась йому в батьки. Тоді молодий чоловік зробив йому зауваження і тут почалось. Цей “депутат” переключився на молодого чоловіка. Кричав, матюкався -ти з нових обличь, ось вийдемо поговоримо, я тобі покажу. І це все було від Академмістечка до зупинки перехід на Меблеву. Весь автобус повинен був слухати весь цей час цю нісенітницю та матюччя депутата. Я так розумію зупинка цього депутата була раніше, але він поїхав за молодим чоловік. І весь час казав, що зараз він йому розкаже і покаже як розмовляють чоловіки. Коли вони вийшли виявилось, що депутат був на голову вищий та в два раза ширший за молодого чоловіка. Депутат схатив за шию хлопця та нагнув його. Далі я не бачила, бо автобус поїхав. Додам що від так званого депутата було таке алкогольне амбре, що стояти поруч з ним було не приємно.

    Соромно Еременко став депутатом, не забувай залишатись Людиною.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539