Шукаю свідків: як на мене напав депутат Валерій Пєший

0

Ми дожились до того, що більшість функцій держави лягає на плечі звичайних людей. Кожного дня ми самі: купуємо одяг та харчі для армії; відносимо воду з крана на пробу в лабораторію, бо в ній страшно мити руки; примушуємо  поліцію скласти протокол на хамів-водіїв, що паркуються на пішохідних переходах; збираємо гроші на обладнання для лікарень, а також викликаємо поліцію, коли незаконно рубають сосни біля дому…

І за свою небайдужість отримуємо купу проблем, в тому числі, як у моєму випадку, ризикуємо своїм життям та здоров’ям.

У жовтні 2015 року я захистила від вирубки дерева біля свого дому, які незаконно хотіли вирубати під стоянку посіпаки Валерія Пєшого. А сьогодні, маже через півроку, я виконую замість слідчих і прокурорів їх роботу і шукаю свідків, які бачили як депутат-забудовник Пєший, що належить до важкої вагової категорії побив мене із п’ятимісячною дитиною на руках тільки через те, що я вимагала виконання закону та не відступила під натиском погроз фізичної розправи. Після чого я, годуюча мама,  місяць лікувала  струс мозку, забій носа та сильний стрес. 

Без імені2

Як порядна і законослухняна громадянка я не користуватимусь тими ж методами, що і мій кривдник, котрий, імовірно, залучив в якості лжесвідків купу робочих, що працюють на його будівництві та залежні від волі та грошей свого «господаря».

Звертаюсь до всіх свідків події, читачів “Громади Приірпіння” відгукнутись за адресою svidokirpin@ukr.net

Інцидент стався серед білого дня на людній вулиці, 12 жовтня 2015 року  о 15.00 на проїжджій частині біля ЖК «Янтарний» та магазином «Марія» (район Паспортного столу в Ірпені) вул. Соборна 1Г.

Слідчі дії не заберуть багато вашого часу, але своїми свідченнями ви допоможете покарати знахабнілого забудовника та зупинити те безчинство, яке відбувається в Ірпені. Непокаране зло зростає, тому давайте зупинимо свавілля та насилля у нашому місті!

Без імені2Авторка: Інна Грищенко – експерт Центру політичних студій та аналітики, мешканка Ірпеня 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539