Островського, Горького, Чапаєва: активістка Щербакова VS депутат Садовського Хвостенко

0

Яскравий приклад того, що команда Нових облич втратила підтримку навіть серед своїх. Депутат Сергій Ясінєв, який двічі балотувався на цьому окрузі й був в команді Нових облич, тепер не пішов на вибори.

На цьому окрузі голосують мешканці вул. Островського, Горького, Чапаєва (без будинку 5).

Як і восени в окрузі балотуються людина з команди екс-регоінала Вадима Садовського – Олександр Хвостенко

Колишній депутат приховав у декларації 3 магазини, нежитлове приміщення у майже 340 м2,  доходи від підприємницької діяльності.

Без імені

Як і Ясінєв, Главацька, екс-регіонал Рожанський, Хвостенко входив до депутатської групи “Спільна мета”, яка обстоювала дерибан Біличнаського лісу. Народився Хвостенко 1971 року. Депутат Коцюбинської селищної ради 6 скликання, який володіє декількома торговими точками в селищі.  Він голосував за дерибан Біличанського лісу, коли разом з депутатською більшістю та Садовським, відхилив протести прокурора, також має в лісі ділянку, оскільки був депутатом попереднього скликання.

Входив Хвостенко до комісії з питань землекористування, торгівлі та побутового обслуговування. В цій комісії мав ймовірно конфлікт інтересів, оскільки має торгові точки в селищі.

Як і восени з-поміж кандидатів є Владислав Рєпа 1973 року народження. Директор “УкрТехБудІндустрія”. Місто проживання — Київ. За інформацією джерел, які ще восени надавали редакції інформацію, Рєпа з високою ймовірністю член команди забудовника “Атланту”.

Третій кандидат, який подав документи на цей округ – це Сергій Вітров 1993 року народження. Безробітний з с. Бойківщина. Ймовірно, техкандидат. Техкандидати потрібні політикам у великій грі, щоб заводити своїх членів ДВК, які обираються за жеребкуванням. Чим більше кандидатів, тим більша ймовірність, що потрібні люди для головного кандидата потраплять в ДВК.

На виборах восени на цьому окрузі в короткі строки активісти не змогли оперативно знайти людину, яка б чесно та компетентно могла б представляти інтереси округу. Тепер громада визначилася зі своїм кандидатом по цьому округу – це Тетяна Щербакова.

Безымянный

“Тетяна Щербакова – це наша знахідка. Вона їздила багато разів за кордон. Вивчала проблему безпритульних собак. У нас в селищі це доволі серйозна проблема. За Садовського її не вирішували. Наголошували, що немає коштів. Зате для власної безпеки Садовський і депутати не забули поставити відеокамери в селищній раді бюджетним коштом. Собаки, яких стерилізував заступник Сдаовського Петро Пушанко привели знову цуценят. Тетяна допомогла стерилізувати понад 40 собак. Вона не просто їх стерилізує, вона розробляє цілу концепцію на прикладі інших міст, як їх влаштувати в родини, щоб їх не було на вулиці. Ті ж собаки, які нападають на людей будуть вивезені в притулки. Нам дуже пощастило, що у нас в команді з’явилася енергійна і досвічена Тетяна Щербакова,” – каже селищна голова Ольга Матюшина.

Мешканка Коцбинського закінчила НПУ ім М.Драгоманова. За фахом – “практичний психолог”. Має додаткову освіту з журналістики, маркетингу та менеджменту. Зараз вона офіційно працевлаштовується на посаду PR менеджера освітніх проектів в міжнародній ІТ-компанії. Бачить свою роботу в комісії з питань соцзахисту, освіти, культури, молоді та спорту.

“Маю досвід роботи в галузі новітніх освітніх технологій. Багато подорожувала Європою (Німеччина, Польща, Угорщина), цікавилась особливостями місцевого самоврядування.  Прагну, аби у Коцюбинському впроваджували найліпші стандарти освіти для нашої молоді. Знання іноземних мов – англійської, німецької (польскої на базовому рівні)  — допоможе встановити  безпосередні контакти з представниками місцевого самоврядування країн ЄС та залучати передовий досвід управління в наше селище,” – розповідає Щербакова.

“Якщо Вам потрібно вирішити питання із безпритульними собаками – звертайтеся у позаробочий час за моїм номером 063-595-40-28,” – додає Щербакова.

Громадську діяльність Щербакова почала у Громадській організації “Центр захисту тварин”. Тут намагаються цивілізованим шляхом вирішити проблему безпритульних тварин в нашому селищі. Зараз Щербакова адаптує “Правила поводження і утримання тварин у смт Коцюбинське”. Це необхідний документ, аби були офіційні методи впливу на людей, які, наприклад, підгодовують тварин на приватних територіях але не піклуються про них (промзона, заправки, стоянки і т.д.) Допомогає Коцюбинській селищній раді автоматизувати та налагодити процес стерилізації тварин.

Щербакова співорганізовувала форум щодо створення та ведення діяльності ОСББ. Планує вирішувати і питання благоустрою приватного сектору.

Я прошу підтримати саме цю нашу сусідку. По можливості роздрукуйте цей текст і роздавайте сусідам.

Без іменіАвторка: Юлія Васіна, мешканка вул. Горького – Коцюбинське

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539