Виборців Матюшиної хвилює більше бездіяльність правоохоронців, а Нових облич – безробіття

0

Виборців Ольги Матюшиної та Нових облич гострі соціальні питання хвилюють в різній мірі.

Такі результати демонструє аналіз відповідей респондентів, які надали на запит “Громаді Приірпіння” у центрі соціальних досліджень “Софія”. Виявляється виборців селищної голови Ольги Матюшиної хвилюють незаконні забудови, бездіяльність правоохоронних органів, стан лікарень та поліклінік а також якість питної води.

У цих проблемах стурбованість виборців Матюшиної мало не в кілька разів вища, ніж у виборців Нових облич. Натомість виборці партії Володимира Карплюка більше переймаються питаннями безробіття, заборгованістю по соцвиплатам, конфліктів між владою та громадою, недоступністю нового житла.

Безымянный

Зауважимо, що безробіття, яке так турбує виборців партії Нові обличчя в регіоні не вирішується належним чином, бо промислові зони підлягають забудові й регіон через забудову висотками, який лобіює партія Нових облич, перетворюється на спальний район столиці. У той же час проблема недоступності нового житла хвилює виборців Нових облич значно більше, ніж виборців команди Матюшиної.

Опитування проводили у червні 2016 року й кількість респондентів сягала понад 600 чоловік.

“Громада Приірпіння” проводить опитування читачів щодо того, де вони працюють. Як виявилося майже 60 % опитаних мешканців Приірпіння працюють у столиці. Менше 18 % опитаних працюють у тому ж населеному пункті, що й проживають. Ще 4,5 % їздить до сусіднього населеного пункту в Приірпінні. Таким чином загалом Приірпіння забезпечує робочими місцями населення, згідно з цим опитуванням, приблизно лише на 22,5 %.  Рівень безробіття сягає майже 9,3 %.

Безымянный

Нагадаємо, що конфлікт депутатів із селищним головою увійшов в топ-три проблем, які хвилюють громаду. Перше і друге місце розділили відповідно поганий стан доріг та винищення зелених насаджень. Коцюбинці також висловилися у своїй більшості за проведення виборів, які мають відбутися 17 липня, а також висловили незгоду щодо приєднання Коцюбинського до Ірпеня і понад 60 % респондентів переконана, що депутати голосували не в інтересах громади, приймаючи це рішення, а в інтересах сторонніх осіб. Нагадаємо активісти, в тому числі Наталія Коломієць, домоглися в суді скасування рішення Коцюбинської селищної ради про приєднання до Ірпеня.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539