Під тиском громади у Бучі поновили популярну ранкову електричку

0

Приміський потяг, який курсував з Бучі до Києва о 8:30, поновили. Тепер він відправлятиметься зі станції Немішаєво й у Бучі буде о 8:29. Про це сайту “Громада Приірпіння” повідомив начальник залізничної станції Бучі Василь Сюркель. Щоправда, на питання, в чому була причина відміни, відповідати не схотів.

“Головне, що маршрут вдалося поновити. Тепер електричка йтиме не з Бучі, а з Немішаєва до Борщагівки. У Бучі вона буде йти о 8:29, Лісова Буча – 8:31”, – повідомив Сюркель.

Бучанці доклали чимало зусиль для того, щоб донести інформацію про важливість цього ранкового маршруту до керівництва Укрзалізниці.

Зокрема, бучанка Наталія Федотова написала колонку, де пояснила, що цей маршрут просто необхідний в Бучі.

1

Олексій Кушка звернувся в соцмережі до начальника Укрзалізниці Войцеха Балчуна з проханням почути людей:

“Пане Войцех Балчун, візміть приклад з пана Volodymyr Groysman, який сьогодні заходив в маршрутку в Тернополі, та поспілкувався прийнанні з водієм, і попросив краще дивитись за висадкою посадкою пасажирів. Ми пам’ятаємо, як ви перевіряли спальну білизну в міжміських поїздах, тепер ще зайдіть в електричку в Бучі о 7-00 о 7-30. Я розумію, що пасажирські перевезення збиткові, але якщо перевірка білетів, яка робиться так як вона робиться зараз буде проводитись і далі – то взгалі електричку можна закрити. Але люди іншої думки! Почуйте людей! Я вже писав про сервер абонементного продажу не працює більше 1.5 місяця, карткою в касі неможлимо розрахуватись. А тут на тобі ще й електричку прибрали. Поверніть людям електричку в 08-30!”

1

Також Кушка запропонував усім бучанцям телефонувати на гарячу лінію Укрзалізниці.

1

За допомогою бучанці зверталися й до деппутатів бучанської ради – членів транспортної комісії.

“Минув тиждень у тривожному очікуванні, але все-таки з надією на те, що проблема простих громадян, яка виникла у зв’язку зі скасуванням бучанській електрички буде почута і розглянута чиновниками. І ось радісна новина – нас почули, а головне – нашу проблему вирішили, і електричка курсуватиме в звичний для нас час. Більше того, у цієї електрички змінився маршрут (замість Буча-Борщагівка – Немішаєве-Борщагівка) і тепер скористатися нею зможуть не лише мешканці Бучі”, – радіє новині про оновлений розклад Наталія Федотова.

“Вся ця історія ще раз підтверджує те, що з будь-якої ситуації завжди є вихід. Головне – не сидіти склавши руки, не мовчати, не сподіватися на диво, а діяти і спільно шукати цей вихід! Хочу сказати спасибі всім, хто опинився небайдужим до проблеми, яка виникла, хто взяв участь у висвітленні та вирішенні цієї проблеми. А особисто від себе, хочу сказати величезне спасибі редакції “Громади Приірпіння”, яка відгукнулася на мій крик про допомогу. Дякуємо!”, – додає Федотова.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539