Лобода склала повноваження депутата

0

Депутатка Ірпінської ради від партії “Нові обличчя” Наталія Лобода склала повноваження депутата.

Про це на сесії ради у четвер 30 березня сказав мер Ірпеня Володимир Карплюк. Він двічі переносив сесію, уникаючи коментарів щодо візиту члена його фракції до Росії. Там депутатка Лобода вручила російським журналістам тортик на програмі Малахова “Пусть говорят”.  

“Карплюк на початку сесії пояснив, що дії Лободи як матері можна зрозуміти і що він її не засуджує, і не виправдовує. Але її дії як депутата “Нові обличчя” будуть розглядати в кінці травня на засіданні політичної партії. Також він заявив, що Лобода написала заяву про складання повноваження депутата”, – розповідає активіст Георгій Сахненко.

Чоловік також зазначив, що Лобода на сесійне засідання не з’явилася.

Зала під час сесії була вщент заповнена людьми.

Напередодні сесійного засідання депутат облради Ігор Домбровський бачив, як у приміщенні Ірпінської міської ради з мером Ірпеня Володимиром Карплюком мав зустріч Армен Согомонян, який приїздив пікетувати його на другому перенесеному сесійному засіданні і якого пов’язують з міністром МВС Арсеном Аваковим.

Користувачі соцмеред відзначили, що відео, яке було поширено Согомоняном, раптово щезло після зустрічі з мером Ірпеня.

У рейтинговому списку “Нових облич” наступним депутатом може стати Сергій Носков. Він фізична-особа-підприємець. Проживає в місті Бучі.

Носков фігурує як  керівник ТОВ “Укрспецавтобуд”, яке займається встановленням приладів по контролю витрат за пальним. Сайт “Пульсар Приірпіння”, який подає лояльну до міського голови Карплюка інформацію, зазначає, що Сергій Носков був у військово-морському флоті.

Балотувався Носков у окрузі № 13 (Межі округу, де кандидат буде агітувати виборців, які прживають м. Ірпінь – вул. Гайдара, вул. Матросова, вул. М.Рильського, вул. Південна, вул. Піонерська, вул. Пролетарська: 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 19; вул. Сім’ї Шкарівських, вул. Соборна: 21-73, 75, 77, 79, 81, 83–83А; вул. Щорса: 26, 28–28А, 30, 32–32А, 34–34А, 36, 38–55; вул.1 Травня, пров. Гайдара, пров. Громадянський, пров. М.Рильського, пров. Островського).

Він був обраний членом виконкому у 2015 році, але після переформатування виконкому Ірпінської міської ради його у списку вже немає.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539