Стрілянина в барі: чому депутатка Черінська замітає сліди?

0

Депутатка Гостомельскої ради Наталія Черінська видаляє свої пости й коментарі в соцмережі facebook. Коментарі стосуються стрілянини в барі, в результаті якої поранено 4 осіб, двоє з яких – АТОвці.

У постах, які видаляє депутатка, йдеться про те, що винні в інциденті учасникик АТО, які нібито напали на Черінську.

Дописи у соцмережі почали зникати увечері 17 жовтня. Мешканці Гостомеля запитують, де подівся пост Черінської.

Скрін посту Черінської та фото, які вона зробила власноруч під час бійки, зберігся на сайті “Громади Приірпіння”.

Збереглися й деякі коментарі, в яких депутатка звинувачує нацгвардійців.

 

Цього ж дня в Гостомелі знімали сюжет про стрілянину в барі журналісти “Надзвичайних новин” телеканалу ICTV. Але сюжет в ефір так і не вийшов.

Журналісти повідомили, що їм телефонувала Черінська й вимагала не ставити її коментар. Окрім того, за словами журналістів, вони не змогли взяти коментарі в потерпілих нацгвардійців, тому сюжет не вийшов в ефір.

В коментарі “Надзвичайним новинам”, зі слів журналістів, Черінська плакала так само як і у коментарі іншим ЗМІ.

Проте, напередодні інтерв’ю, одразу після стрілянини в барі, Черінська в доброму гуморі розповідала мешканцю Гостомеля Георгію Сахненку про події в ніч на 15 жовтня.

Редакція “Громади Приірпіння” намагалися взяти в Костянтина Стогнія коментар, чому сюжет не вийшов в ефір, проте він не відповідає на дзвінки та смс.

Також в цей день люди від Прилипка приходили до власника місцевого телеканалу “Погляд” Олексія Зіневича.

“Приходив молодий чоловік, який працює в команді Прилипка політ-технологом, почав просити знімати позитивні сюжети про Гостомель і не ставити негативні матеріали”, – розповідає Зіневич.

Як стало відомо згодом, до “Погляду” поговорити про співпрацю приходив Ростислв Скуратівський, який віднедавна, за словами джерел в Гостомельській раді, почав працювати в команді Прилипка й займатися підготовкою до виборів.

Один з свідків, що був на місці подій в “Зима барі”, розповідає, що Черінська вела себе неадекватно:

“На скільки я розумію, ця депутатка прийшла в бар вже під чимось – чи алкоголь, чи наркотики. Вона кричала, використовувала нецензурну лексику до охоронців. Її в бар не пускали. Як я зрозумів, через те, що всі столи були зайняті – за стіл треба було заплатити 1,5 тис. грн. Там були якісь її знайомі. Вона йшла до них напролом ще з якимись людьми. До охоронців вийшли “нацики”, почали з’ясовувати, що це за невміняєма. Вона кричала, що депутат, матюкала всіх. Потім схопила залізну урну й почала бити нею хлопців і кидати її. Це бачив не лише я. Було багато свідків. Її реально не чіпав ніхто. Почалася бійка між її знайомими й нацгвардійцями. Потім через якийсь час приїхала підтримка з боку депутаки. Вони одразу почали стріляти. Далі ми всі почали звідти розбігатися, хто куди”, – розповідає відпочиваючий в барі Валерій (ім’я змінене у зв’язку з тим, що свідок боїться за свою безпеку).

Журналісти поцікавилися в Черінської, чи справді вона била військових урною та намагалися розпитати, як усе було насправді.

“Ні, це неправда, це на мене наклеп. Я коментарів з цього приводу не даю, тому що всі мої коментарі перекручують й використовують проти мене й моєї родини”, – сказала Черінська.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539