Автодор: Ремонтні роботи на трасі Київ-Ковель в районі Гостомеля триватимуть до кінця року

1

Мешканці Гостомеля скаржаться на затори на трасі Київ – Ковель. Про це гостомельці пишуть у соцмережі facebook зранку 20 жовтня.

Олег Лановенко повідомляє, що проїхати по Гостомелю о 7-й ранку було неможливо через скупчення транспорту.

В коментарі “Громаді Приірпіння” Лановенко наголошує, що вже рік на виїзді з Гостомеля йому доводиться стояти по 10 – 20 хвилин.

“Ще десь рік тому я виїжджав на роботу до Києва о 7:20. Потім, з процесом заселення нових мешканців в нові житлові комплекси селища, я почав виїздити о 7-й ранку. Цього разу ми виїхали о 7-й ранку, але до повороту на виїзд до Варшавської траси ми їхали 40 хвилин. Після чого повернули на Ірпінь й поїхали через нову трасу, через Романівку. Пізніше вже дізналися, що в районі Мостищ ведуться ремонтні роботи”, – розповідає Лановенко.

“Дивує те, що на такій переповненій трасі не було жодних повідомлень про будь-яку ремонтну діяльність. Наприклад, за кордоном подібні роботи проводяться вночі. На дорозі повний хаос. Автомобілі, що їдуть з Бучі, їдуть на червоне світло, а з Гостомеля водії починають їхати по зустрічній смузі, тротуарах. Я особисто викликав поліцію, бо дивитися на цей безлад не було сил але на виклик ніхто не приїхав. Хоча б патрульних зранку поставили”, – додає Лановенко.

Користувач соцмережі Антон Лісничий оприлюднив фото щільного дорожного трафіку на Варшавській трасі біля повороту на Гостомель.

Депутат Гостомельської ради Юрій Марчук також нарікає на те, що виїхати з селища неможливо.

Заступник Гостомельського голови Василь Саєнко повідомив “Громаді Приірпіння”, що на трасі Київ-Ковель в районі мосту почалися ремонтні роботи, кладеться тротуар. Виконує ремонт служба автомобільних доріг Київської області.

“Будуть робити, поки не зроблять. Ця дорога не ремонтувалася з 2012-го року. Треба трохи розвантажити Варшавську трасу й їхати через Романівку”, – радить гостомельцям Саєнко.

У службі автомобільних доріг “Громаді Приірпіння” повідомили, що ремонтні дороги будуть проводити до кінця року, поки буде хороша погода.

 

Фото на кавер: Антон Лісничий

1 Comment

  1. Александр Гуторович 20 Жовтня 2017 at 12:43

    Летом делать нельзя было? Идиоты 🙁

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539