Коцюбинське: Чому депутати саботували голосування за субвенцію?

0

Прийшов подивитися, як відголосують депутати за субвенцію. Я зрозумів, що буде зрив сесії, як тільки побачив пост голови з смс-повідомленням від Сергія Даніша. Нібито їх запросили якось не так на сесію.

Дуже дивно, коли людина сама пише публічно про те, що треба терміново сесію призначити і в цей же час не вважає це терміновим.

Субвенцію треба розподілити на модернізацію водогону, ремонт даху Будинку культури, а також на ремонт дитсадка на Пономарьова 2/2. Більше того для ліцею треба футбольне поле, а слеищу, де відбуваються побиття активістів та квартирні крадіжки – система відеоспостереження. Всі ці питання можн абуло вирішити за годину – дві і розійтися. Треба розподілити понад 10 мільйонів коштів.

Депутати від НО та їх однодумці-самовисуванці, такі як Микола Єременко, Владислав Євстєфєєв як і зазвичай саботували. Депутатів з НО було рівно на одного меньше ніж потрібно для кворуму, якби прийшли всі депутати і голова.  Це при тому, що депутатка від Нових облич Катерина Ющенко-Корбут чекала в парку і не зайшла в сесійний зал.

Депутат КСР від НО Сергій Даніш назвав присутніх депутатів, яаких обрали на віче, а також голову ТВК Людмилу Демченко “сбродом”, та пішов до виходу, утой час як депутат ІМР Богдан Слюсаренко влаштував провокаційний допит селищній голові Ользі Матюшиній.

Питав, яка в неї зарплата – це при тому, що її декларація в публічному доступі. Це при тому що декларація є в публічному доступі. Допитувався, чи вистачає її родині коштів. і подібні закиди.

У цей час пані Демченко почала виходити з приміщення через центральний вихід, але його заблокувала власним тілом пані Людмила Узерчук, яка тримала в руках телефон і фільмувала.

Демченко все ж вдалося відтіснити пані Узерчук та вийти назовні. Побачивши це Ольга Матюшина полишила розмову з депутатом Слюсаренком та підійшла до дверей і відсторонила руку Узерчук з телефоном. Ніякого “ламання пальців” не було і на відео це можна побачити.

Тим часом депутат Слюсаренко прожогом кинувся слідом за пані Матюшиною й хапав її за руки. Врешті селищна голова змушена була піти назад до зали.

Далі депутат Слюсаренко поводився ще більш зухвало, разом з Сергієм Данішем вони розіграли примітивний сюжет з життя гопників і щиро раділи від власної зухвалості.

Далі Слюсаренко підійшов до Лесі Єльнікової і прилюдно образив її назвавши алкоголічкою (добре видно і чутно на відео), за що Єльникова вдарила його по обличчю.

“Я нікаво нє аскарблял, а меня ударілі па ліцу”- волав Слюсаренко, ще не знаючи, що його образливі слова потрапили в об’єктив моєї камери.

Є ще один цікавий момент, коли Сергій Даніш намагався вихопити телефон в Слюсаренка, але той виявився спритнішим та встиг відсторонити руку нападника.

Але про цей інцедент Слюсаренко мовчить немов риба. Взагалі від всього що відбувалося склалося доволі гнітюче враження. “Ви гопники!”- це я сказав Данішу з Слюсаренком, нащо Даніш лише загадково посміхався.

Автор: Юрій Устиновський, мешканець селища Коцюбинське

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539