Депутатка Дудник порівняла себе з беркутом

5

Донька селищного голови Гостомеля Надія Дудник похизувалася в соцмережі знімками з беркутом. Депутатка Гостомельської ради Дудник позначила геолокацію –  місто Яремче, Івано-Франківської області.

На світлинах чітко видно, що червонокнижного птаха тримають на ланцюгу. Таке поводження з беркутом прирівнюється до знущання над живими істотами.

В коментарі до фото депутатка написала, що відчула багато спільного з цим птахом.

Працівники Гостомельської ради відзначили, що також побачили багато спільного між птахом та Дудник.

“Величний, сильний та вольовий птах!.. ? Я теж знайшла багато схожого з тобою!”, – коментує світлину радниця Гостомельського голови та батька Надії Дудник екс-регіонала Юрія Прилипка Людмила Фалінська.

Активісти також знайшли схожіть між депутаткою та беркутом. Але, на їхню думку, вона полягає далеко не в величі та силі.

“Гарні фото, але краще їх оцінювати з точки зору “Природа”. Хоча, кожен вправі проводити свою аналогію:
“Поживою для беркута є дрібні ссавці. Він також охоче харчується мертвечиною таких великих тварин, як олені або лосі. До інших видів його їжі відносяться дитинчата лисиці, норки й горностая. Нападає беркут і на дрібних птахів, вужів і ящірок. Більшу частину здобичі цей хижий птах схоплює на землі, але трапляється й так, що він полює на птахів і в повітрі. Беркут ширяє над схилами гір і водних потоків, виганяючи свою потенційну жертву на відкрите місце. Досконалий зір дозволяє йому помітити здобич навіть на великій відстані”, – пише гостомельчанка Олена Герасименко.

Депутат Гостомельської ради Анатолій Туровський вважає неприпустимою експлуатацію червонокнижних тварин:

“Червонокнижних тварин та птахів експлуатувати не можна в будь-якому вигляді. Вони дають заробляти кошти тим, хто викрадає їх ще пташенятами й потім утримує невідомо в яких умовах в неволі. Мене дивує, що така нібито прогресивна депутатка як Дудник сприяє розвитку такого незаконного бізнесу. Мені також цікаво, чи звернулдася Дудник до компетентних органів з питанням про те, наскільки законно власник утримує цього птаха”.

5 коментарів

  1. Макс 5 Січня 2018 at 17:34

    Глупая ватой набитая колхозница схожа на коршуна и по повадкам тоже.Отвратительно выглядит этот транс.Уверен,что Фалинская с издёвкой пишит комменты,но никак не восхваляя…на сегодняшний день ей просто необходимо подлизать ж@пу этим “коршунам,драконам,бесам”.А совсем скоро,весной,будет грязью поливать перед новой властью после предстоящих выборов.

  2. Serhiy Hlinin 5 Січня 2018 at 17:55

    Дилетанти підставляють рук пвд пазурі цього хижака, не розуміючи, що це не цяцька.

  3. Арсен 6 Січня 2018 at 15:25

    Йокнуте на всю голову теля,зовсiм пагане стало. Дуже далеко вона зашла у спiлкуваннi з забороненими речовинами,а ось i результат на лице:то спiлкування у 7-мiй ранку з природою,то з бiлочками,то до коршунiв добралась.Вона невилiковно хвора як i червонопикий жлоб Юрко.

  4. Макс 8 Січня 2018 at 02:56

    Эх даун,дауном мля-посмешище всего Гостомеля да и региона вцелом.Лечится ей нужно,хотя глядя на тех кто её окружает:альфонс и размальованая старая обезьяна в одном лице,шалавы Фалинская,Черинская,то вобщем то ничего удевительного.Гореть вам в аду крахоборы!!!

  5. Марiчка 9 Січня 2018 at 04:06

    Вона наче з х.. зiрвана ця гермафродiтка.Думае що це шо вони з червонопиким роблять та з шалавами з рук зiйде,помиляються(людей дурить,останне забирать).У них “ВIН” все забере й вiдразу,запомнiть цi слова!!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539