Нападника на голову коцюбинської ТВК суд залишив в СІЗО

0

Суд залишив Максима Корнієнка до 28 березня у СІЗО. Боксера судять за напад на голову Коцюбинської ТВК Людмилу Демченко. Селищна голова Ольга Матюшина та член ТВК Леся Петрик-Єльникова переконані, що Корнієнко напав перед тим і на них.

У суді Корнієнко визнав, що бив Демченко, оскільки його затримали саме під час скоєння злочину. Щодо іншого епізоду – боксер все заперечує.

Адвокатеса підсудного Корнієнка клопотала про те, щоб йому змінили міру зрапобіжного заходу і замість СІЗО дали домашній арешт.

“Принесла клопотання про цілодобове утримання під вартою вдома. Мотивувала це позитивною характеристикою ЖЕКу, яку підписав начальник ЖЕКу, і характеристику за підписом 4 сусідів, що він тихий і спокійний хлопець”, – розповідає “Громаді Приірпіння” Леся Єльникова.

Підсудного відвезли в Лук’янівське СІЗО у автозаку.

Як відомо, вранці 14 червня у селищі Коцюбинське молодий чоловік на замовлення побив голову ТВК селища Людмилу Демченко.

Корнієнко зізнався, що зробив це на замовлення за 1 000 грн і досі не здав замовника. “Громада Приірпіння” з’ясувала, що Корнієнко охороняв об’єкти забудовника, який балотувався від Нових облич до Ірпінської міської ради. Він брав участь у протистоянні з “тітушками”.

14 червня невідомі розбили скло і обшукали машину батька голови селища Коцюбинське Ольги Матюшиної.

Зранку 7 червня в Коцюбинському двоє чоловіків прокололи шину автомобіля Nissan Note, яка належить журналісту та місцевій активістці Ірині Федорів.

Перед засіданням Уряду 21 червня представники громад Київщини вирішили пікетували Кабмін з вимогою відставки міністра МВС Арсена Авакова через зростання злочинності – низку підпалів машин, побиттів та нападів на активістів – і бездіяльність поліції.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539