Святкова акція від СБУ – безкоштовний тест на детекторі брехні

0

24 березня Служба безпеки України відкриє двері для відвідувачів з нагоди своєї 26-ї річниці. На «Відкритому майданчику СБУ» можна буде пройти тест на поліграфі безкоштовно. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Кожен охочий може відвідати Службу безпеки та побачити останні технічні здобутки та професійні досягнення української спецслужби.

Відвідувачі зможуть ознайомитися з тематичними матеріалами службової діяльності ключових підрозділів СБУ та зразками сучасної зброї і екіпірування легендарного спецпідрозділу «Альфа».

Відвідувачі можуть побачити експозицію фотовиставки та переглянути відеофільм, присвячені виконанню завдань українською спецслужбою в районі проведення антитерористичної операції. Також можна отримати відповіді на питання: як діяти при виявлені терористичної загрози; що робити, коли стикаєшся з проявами сепаратизму або навіть стаєш об’єктом вербування. За бажанням кожен присутній зможе пройти перевірку на поліграфі.

«Служба безпеки України продовжує дотримуватись курсу відкритості та прозорості, наскільки це дозволяє наша специфіка», ? наголосив на урочистому відкритті заходу заступник голови Служби Віктор Кононенко.

Зауважимо, що послуга проходження поліграфу зазвичай є недешевою і коштує від 1500 грн.

Для громадян вільний вхід буде 24 березня з 11 до 17 години, за адресою Ірининська, 6.

(Фото на кавері: MILITARY CHANNEL)

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539