Депутат Київради Сагайдак втомився від політики і став телеведучим

0

У квітні Espresso TV запустив новий проект – “Я це дивлюсь”. Це авторська програма Іллі Сагайдака, депутата Київради від БПП.

“Громада Київщини” поцікавилась у депутата, яким чином програма пов’язана з його політичною активністю:

Це не політична програма, а молодіжний освітній проект. Основна ідея – розказуємо молоді про сучасні ІТ тенденції, бізнес, економіку, технолгічні здобутки, пояснюємо, куди рухається світ.  Основна частина присвячена маркетингу. Адже це стосується кожного. Молодь має знати, як компанії за рахунок маркетингових інструментів впливають на масову свідомість. Як впливають на те, що купуємо, як відбувається формування громадської думки, – коментує Ілля Сагайдак.

Кожен випуск “Я це дивлюсь” присвячений окремій темі. У першій програмі говорили про digital-маркетинг і соцмережі.

Ще два роки тому мали розмову з Княжицьким. Говорили про мій досвід в великих компаніях, в залученні інвестицій. Ще тоді виникла ідея програми. Проте тільки зараз змогли її втілити. Зараз працюю над ІТ-проектами, які є частиною індустрії big-data.  Про багато аспектів, які зустрічаються в мої роботі, говорю в ефірі” – розповідає Сагайдак, як виникла ідея програми.

Політик запевнив, що програму повністю фінансує канал.  

Ми запитали у депутата, як вплине участь у телепроект на на імідж політика-Сагайдака:

Я трохи втомився від політики. Як ви певно помітили, останнім часом мало приділяю уваги політиці. А програму не асоціюю з політикою взагалі, – коментує Ілля Сагайдак.

Дійсно, за результатами моніторингу громадського руху ЧЕСНО Сагайдак потрапив у кандидати на відликання. Він пропустив понад 50 % засідань транспортної комісії ради. При цьому політик не складає мандат.

“Громада Київщини” поцікавилася в журналіста Отара Довженка, як подібні телепроекти як у Вадима Рабіновича, Дмитра Добродомова та Іллі Сагайдака сприймаються журналістською спільнотою та аудиторією:

Це ніяк не пов’язано з журналістикою, а в першу чергу є різновидом політичного піару та прихованої агітації в міжсезоння. З іншого боку, ще нікому це сильно не допомогло. Крім хіба що Добродомова, але й тому лише з третього разу.

Нагадаємо, Сагайдак до цього був заступником голови КМДА Віталія Кличка. Міський голова звільнив його влітку 2017 року після падіння Шулявського мосту. Але в документах йшлося про те, що Сагайдак звільнився за власним бажанням.  

Згідно з моніторингом декларацій за 2016 рік, який провів рух ЧЕСНО, Сагайдак увійшов в 5 лендлордів Київради та в топ-3 депутатів, які мають найбільше нерухомості.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539