Чому Київ перетворився на суцільний затор

0

У столиці перекриті вулиці напередодні відповідального футбольного матчу та через планові ремонти шляхопроводів.

Напередодні проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок та чоловіків у столиці тимчасово заборонять та обмежать рух транспорту. Про це попереджують у прес-службі патрульної поліції.

Автомобілісти не зможуть пересуватися Хрещатиком, Бессарабською площею, площею Льва Толстого. А ще частинами вулиці Володимирської, Терещенківської, Великої Васильківською, Жилянської, Еспланадної, Саксаганського. На деяких заборона діє вже, а деякі перекриють напередодні ігор – 25 травня.

Нагадаємо, фінал чоловічої Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня на НСК “Олімпійський”. Деякі фанати змушені його пропустити через підвищення цін на готельні номери у Києві.

Окрім того важко заїхати на Північний міст. Навіть у вихідні. Машини стоять у заторах, а громадський транспорт курсує не за розкладом – пасажири змушені майже годину чекати автобуси, зокрема, №73.

Триває капітальний ремонт вулиці Олени Теліги на перехресті з вулицею Дорогожицькою.

“У рамках так званого “малого” кільця зараз в активній фазі ремонт вул. Олени Теліги, розпочато капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської, який востаннє ремонтувався 1963 року. Також цього року буде виконано капітальний ремонт вул. Степана Бандери”, – сказав напередодні голова “Київавтодору” Олександр Густелєєв.

Роботи обіцяють завершити до кінця року.

“Велике” кільце ремонтують на шляхопроводі на перетині Кільцевої дороги та просп. Перемоги, а також на Одеській площі. Також цього року капітальний ремонт буде проведений на вул. Академіка Палладіна та вул. Академіка Заболотного.

Роботи тривають навіть у вихідні та вечірні години, тож корки є й тоді.

За словами голови “Київавтодору”, 2018 року капітальний ремонт чекає проспекти Степана Бандери і Академіка Палладіна, Софійську площу, вулиці Назаровського, Леонтовича, Заболотного, Родимцева, Довженка, міст Метро через Русанівську протоку, шляхопроводи на перетині вул. Богатирською з просп. Оболонським та вул. Богатирської з просп. Степана Бандери та інші об’єкти.

Також на сьогодні тривають роботи щодо підготовки до ремонтів 2019 року. У планах – проспекти Героїв Сталінграда, Космонавта Комарова, вулиці Богатирська, Борщагівська та інші.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539