Жінці, яку покусав пес, лікарі врятували кінцівки рук

0

Мешканку Ірпеня Юлію Епельбаум прооперували після нападу стафорширського тер’єра. У жінки врятовані кінцівки рук.

Фото з лікарні вона оприлюднила на своїй сторінці у соцмережі facebook 12 червня.

Епельбаум подякувала усім за допомогу. На апарат зовнішньої фіксації для передпліччя жінка витратила більше 11 тис. грн.

11 червня колеги Епельбаум попросили допомогу для жінки, яку прооперували лікарі Ірпінської міської лікарні, що розташована в Бучі.

Син Епельбаум Данил підтвердив “Громаді Приірпіння”, що з його мамою зараз ситуація стабільна, вона потребує реабілітації.

Про собаку сказав, що в родині її всі любили і що стало причиною агресивної поведінки на адресу мами він сказати не може.

Фото з соцмережі Юлії Епельбаум

Також Данил зазначив, що пса приспали.

Примітно, що одразу після інциденту наближені до мера Ірпеня Володимира Карплюка Інтернет-ресурси поширили неправдиву інформацію про жінку, якій нібито ампутували обидві кінцівки рук через напад собаки.

Зокрема, сайт “04597” написав, що 9 червня в Ірпені на жінку напала домашня собака, внаслідок чого їй ампутували обидві кисті рук.

Цю новину поширили й загальнонаціональні ЗМІ з коментарем прес-секретаря Головного управлінні Нацполіції Київської області Миколи Жуковича.

Пізніше редакції “Громади Приірпіння” Жукович зауважив, що в своєму коментарі ЗМІ він опирався виключно на повідомлення працівників місцевої поліції, які повідомили, що кістки рук жінки були перекушені.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539