Чиновники Переяслава витіснили дітей зі сцени під час концерту

0

3 липня в Переяслав-Хмельницькому відбулося урочисте відкриття Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Привітати юних джур із початком змагань завітали віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко, голова КОДА Олександр Горган, заступник Міністра освіти Павло Хобзей та очільники Переяславщини.

Громадськість обурило те, що усі ці почесні гості споглядали зі сцени на виступ дітей, які підготували святковий концерт. Малечі довелося виступати під сценою та ще й спиною до чиновників.

Екс-перший заступник Переяславської РДА Юрій Бобровнік звернув увагу на неповагу до юних дарувань.

У соцмережах підписники підтримали Бобровніка.

“Мені здається, що для Київської області питання сцени для дітей, то взагалі болюче питання. У нас в Коцюбинському депутати відмовляються голосувати за виділення коштів на оренду сцени для дітей, тому люди самі скидаються коштами щоб малюки хоча б раз на рік могли відчути себе справжніми артистами. А тут і сцена є, і дітям не дали виступити достойно, самі повилазили”, – говорить мешканка Коцюбинського Ірина Латиш

Нагадаємо, що в квітні головою Переяслав-Хмельницької РДА було призначено екс-”регіонала” Юрія Клименка, який був організатором з’їзду перших осіб “Партії регіонів” узимку 2014 року. У зв’язку з цим призначенням тодішній перший заступник голови РДА Юрій Боровнік написав заяву про звільнення з посади та про вихід із пропрезидентської партії БПП “Солідарність”. Його рішення було  підтримано колегами по районній організації внаслідок чого осередок сморозпустився.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539