19-ти нападникам на депутата Гусовського обирають міру запобіжного заходу

0

Усім затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 296 – хуліганство, повідомляє прес-служба столичної поліції.

Начальник Головного управління національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко говорить, що слідчі розглядають три версії нападу: його громадська діяльність, депутатська діяльність та політична, пов’язана із його виходом із фракції та вступом до депутатської групи.

За словами Крищенка, напередодні правоохоронці отримали три заявки про проведення мітингів під приміщенням Київської міської державної адміністрації. Відповідно до цього, була виділена достатня кількість поліцейських для забезпечення правопорядку біля будівлі та на прилеглій території.

Близько 10:00, коли у приміщення заходив депутат, учасники мітингу облили чоловіка зеленкою, закидали яйцями та витягнули його на вулицю. Правоохоронці припинили протиправні дії, у результаті яких також постраждав правоохоронець. 19 активних учасників конфлікту доставили до Шевченківського управління поліції.

Окрім того, Андрій Крищенко повідомив, що призначив службове розслідування за фактом неналежного реагування окремих поліцейських на події, що відбулися в приміщенні КМДА.

Нагадаємо, 4 жовтня, перед початком сесії у Київраді депутата Сергія Гусовського невідомі облили зеленко.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539