Що по чому в їдальні Київради?

0

У центрі Києва є чимало місць, де можна недорого і смачно поїсти. Зокрема біля метро “Хрещатик” є кілька закладів харчування. Але бюджетно наїстися можна лише в їдальні Київської міської ради. Про це місце знають депутати міськради й активісти, але для більшості киян воно залишається таємницею. Хоча доступ до їдальні в міськраду донедавна був відкритий для всіх.

У їдальні досить широкий вибір страв – на будь-який гаманець. Можна навіть перекусити, заплативши не більше, ніж за проїзд у тролейбусі – 8 грн.

За такий прайс ви отримаєте варене яйце (6 грн) і шматочок хліба (2 грн).

Гречка, яку депутати полюбляють роздавати перед виборами, в Київраді подається за 9 грн порція.

Кукурудзяна каша – ще дешевша – 7 грн за порцію. При цьому в їдальні чисті білі столики і таці після вас прибирають працівники.

Хто полюбляє супи – може звернути увагу, що якість перевищує ціну: страви готують явно не з напівфабрикатів швидкого приготування.

Такий обід обійдеться в 77 грн. В нього входить плов із м’ясом, сік, яєшня, млинці з яблуками і шматочок хліба.

У певні дні в їдальні подають страви національних кухонь народів світу.

Зауважимо, що до їдальні може потрапити кожен перехожий. Складнощі можуть виникнути лише під час ремонту головного входу і сесійного засідання, як це було під час голосування за Музей на Поштовій площі.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539