У військовому шпиталі – новий борт, потрібна кров

0

“У Київський госпіталь доставили поранених, а на передовій знову людські втрати. Два наших воїна загинули, серед них дівчина боєць, їй було лише 19 років. Біда”, – написала у фейсбуці волонтер Наталя Юсупова.

Вона говорить, що у шпиталі багато поранених. Волонтер закликає небайдужих киян здавати кров. Це можна зробити з понеділка по четвер з 09:00-12:00 за адресою: вул. Госпітальна, 18. Аби потрапити на територію медзакладу при собі необхідно мати паспорт.

Окрім того, хлопцям потрібні теплі спортивні костюми, куртки, шапки. Для перекусів сир, ковбаса, йогурти, соки, чай, кава, фрукти.

Волонтери зазначають, якщо до київського шпиталю люди приходять і допомагають, то в Ірпінському – рідкісні гості.

“Люди прокидайтеся, я розумію, що у кожного свої турботи і справи, але Ви подумайте про те, що ми спимо спокійно в теплих ліжках, в цей же час наші співвітчизники не сплять в холодних окопах, ризикуючи життям, здоров’ям і віддаючи це все за нас з Вами, – закликає Юсупова. – Свято 14 жовтня. Прийдіть і скажіть нашим воїнам дякуємо. Нагадую, що в травматології є їдальня для поранених, можете туди все приносити. Мій тел 0673098899, карта приват 4176 4900 0009 0459. Звіти у постах про шпиталь на моїй сторінці у фейсбуці”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539