1,5-річне відео Карплюк запостив для відволікання уваги від підпалу в Коцюбинському – активісти

0

Екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк опублікував на своїй сторінці в соцмережі facebook відео вирубаної деревини, яку везуть через Коцюбинське.

Авто з деревиною зняв депутат Ірпінської ради від “Нових облич” Богдан Слюсаренко.

Карплюк поширив відео Слюсаренка 15 жовтня 2018 року, в день підпалу машин активістці з Коцюбинського.

Разом з відео колишній чиновник опублікував вірш про черв’яків та біса.

На youtube канал від користувача “Нове Коцюбинське” відео Слюсаренка було викладене півтора роки тому, у квітні.

Користувачі соцмережі в коментарях поцікавилися в Карплюка, чому він не захищає ліс від вирубки у Бучі, де мешкає та в Ірпені – місті, в якому він був головою.

У Коцюбинському переконані, що це старе відео з деревиною на сторінці Карплюка розмістили для відволікання уваги від підпалу автівок активістці, яка в тому числі бореться за збереження Біличанського лісу.

Журналісти “Громади Приірпіння” поцікавилися в Слюсаренка, де саме відбулася вирубка в Біличанському лісі але відповіді на це питання не отримали. Так само без відповіді лишилося й запитання до Карплюка, про те, що зробили представники його партії для того, щоб з’ясувати, хто рубав 1,5 роки тому в Біличанському лісі й чи покарані винні.

Нагадаємо, в ніч після Покрови працівниці Коцюбинської селищної ради Дар’ї Александровій спалили авто. Вона в Коцюбинському вирішує питання опалення й веде боротьбу з монополістом ТОВ “Мастер-Енерго”, а також разом з іншими мешканцями селища захищає Біличнаський ліс від дерибанників. Селищна голова Ольга Матюшина повідомила в соцмережі, що саме Слюсаренко цікавився за кілька днів до інциденту машинами Дар’ї Александрової.

Фото на кавер – facebook Богдана Слюсаренка

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539