Київрада створить комісію для повернення громаді Поштової площі

0

Регламентна комісія погодила створення тимчасової контрольної комісії щодо Поштової площі. Ініціатором створення ТКК виступив голова фракції “Свободи” Юрій Сиротюк. Відповідний проект рішення, зареєстрований 19 липня 2018 року, сьогодні розглянула Регламентна комісія.

Згідно з проектом рішення, до ТКК під головуванням Сиротюка мають увійти такі представники фракцій: від “Батьківщини” – Юрій Дідовець та Олександр Поживанов, від “Єдності” – Олександр Омельченко, від “Київської команди” – Костянтин Богатов,  від “Свободи” – Ігор Мірошніченко. БПП “Солідарність” делегує від фракції в ТКК Сергія Артеменка.

Комісія має виявити майно громади, незаконно відчужене з комунальної власності киян, а також перевірити законність укладення інвестиційного договору із забудовником на Поштовій площі, якого пов’язують із екс-завгоспом Януковича.

Нагадаємо, 9 жовтня Київрада мінімальною кількістю голосів підтримала за основу проект рішення про розірвання інвестдоговору із забудовником Поштової площі.

При цьому депутати не підтримали проект рішення “батьківщинівця” Анатолія Шаповала про звільнення забудовником самовільно зайнятих земельних ділянок громади Києва.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539