Таможній заявляє, що його та депутатів “ввели в оману”

0

Депутат Бучанської ради від “Партії захисників Вітчизни” Олексндр Таможній слідом за партією “Нові обличчя” вимагає скасувати рішення про виділення землі в лісі на людей, пов’язаних з власником Інтернет-провайдера “Бест” Олексієм Зіневичем.

Про це Таможній заявив на сторінках сайту, підконтрольному екс-меру Ірпеня Володимиру Карплюку.

Таможній переконує, що члени його фракції проголосували за виділення землі людям Зіневича через те, що “були введені в оману”.

“Депутатам пояснили, що дані земельні ділянки виділяються АТОвцям”, – бідкається Таможній.

У заяві Таможній наголошує лише на ділянках, які виділені на людей Зіневича, тоді як відомо, що в лісі 1 категорії на сесії Бучанської ради 29 листопада було виділено 7 земельних ділянок, в тому числі на людей, які в Бучі не зареєстровані.

Громадський діяч Віктор Бархоленко зауважує, що депутати навіть не намагалися з’ясувати, кому саме й де виділили землю:

“Хочу прокоментувати про “були введені в оману”. Нагадаю, що після того як головуючий зачитує проект рішення про виділення земельної ділянки, наступає процедура обговорення цього питання. Тобто, будь-який депутат має законне право поставити головуючому питання: де розташована ця земельна ділянка за графічною прив’язкою, на якого саме громадянина, з якого регіону незалежної України вона і чому саме на цю особу, а не на когось із бучанців, де знаходиться ця ділянка – в лісі чи на полі? Після цих дебатів було б зрозуміло всім, що земельна ділянка знаходиться в межах держлісфонду і розпоряджатися нею є злочином. І лише після цього дане питання повинно ставитися на голосування”.

“А тепер стосовно учасника АТО чи якого-небуть іншого громадянина. Наголошую, статус АТОвця не надає привілеї порушувати закон, оскільки це землі Державного лісового фонду, який належить усім громадянам, а не комусь окремо. Фактично, такою позицією, що нібито їх “ввели в оману” або вони “не розібралися” такі депутати роздерибанили та продали всю нашу Бучу спільно із злодюгою Федоруком”, – переконаний Бархоленко.

Як відомо, 29 листопада на сесії Бучанської ради депутати майже одноголосно проголосували за виділення 7 земельних ділянок в лісі.  Три з них були виділені особам, наближеним до Олексія Зіневича.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539